Mergi direct la conținut »
VIDEO | George Clooney a refuzat să fie nașul bebelușului regal. Motivul invocat de actor
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO | George Clooney a refuzat să fie nașul bebelușului regal. Motivul invocat de actor

VIDEO | George Clooney a refuzat să fie nașul bebelușului regal. Motivul invocat de actor

George Clooney a afirmat, în timpul emisiunii lui Jimmy Kimmel, că este o "idee proastă" să fie nașul lui Archie Harrison Mountbatten-Windsor, copilul lui Meghan Markle și al Prințului Harry. 

De Andreea Radu,

Invitat în emisiunea lui Jimmy Kimmel, actorul în vârstă de 58 de ani a fost întrebat dacă el și soția lui, Amal Clooney, vor fi nașii bebelușului regal.

Răspunsul lui George Clooney a fost neașteptat: „Ar fi o idee proastă. Nu ar trebui să fiu naș. Sunt tatăl a doi gemeni și abia reușesc să fac asta”.

Actorul a insistat spunând: „Nu o să fiu nașul copilului. Vă promit asta. Sunt foarte sigur”.

George Clooney a zâmbit când Jimmy Kimmel i-a spus că împărtășește ziua de naștere cu bebelușul lui Meghan și al Prințului Harry.

„Da, puștiul ăsta mi-a furat toată atenția”, a mai spus Clooney.

Recent, George Clooney a transmis că speră că Meghan Markle va avea parte de un tratament ”mai blând” din partea publicului și a presei după ce a devenit mamă. Actorul este un apropiat al cuplului regal.

Meghan Markle a născut, luni, pe 6 mai, un băiat. Miercuri, prințul Harry și soția sa l-au prezentat pe fiul lor publicului în timpul unei ședințe foto organizată la Palatul Windsor.

Foto: HEPTA


FOTO și VIDEO | Primele imagini cu bebelușul lui Meghan Markle și al Prințului Harry


 

Close
Închide
  Close