Mergi direct la conținut »
George Clooney îndeamnă oamenii să fie "mai blânzi" cu Meghan Markle după nașterea bebelușului Sussex
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > George Clooney îndeamnă oamenii să fie "mai blânzi" cu Meghan Markle după nașterea bebelușului Sussex

George Clooney îndeamnă oamenii să fie „mai blânzi” cu Meghan Markle după nașterea bebelușului Sussex

Actorul George Clooney speră că Meghan Markle va avea parte de un tratament ''mai blând'' din partea publicului și a presei după ce a devenit mamă, potrivit Press Association.

De Andreea Radu,

George Clooney, în vârstă de 58 de ani, este un apropiat al cuplului regal. Actorul care ar putea fi ales nașul băiețelului ducilor de Sussex a declarat că atenţia pe care mass-media o acordă cuplului Meghan-Harry ”se va intensifica” după ce aceştia au devenit părinţi, potrivit Agerpres.

Actorul care a declarat la începutul anului că, în opinia sa, Meghan Markle este ”vânată şi denigrată’‘ şi a comparat modul în care aceasta este tratată de mass-media cu hărţuirea Dianei, a subliniat și în prezent că unele acțiuni ale presei ajung ” într-o zonă cu adevărat întunecată”.

”Doar că presa s-a năpustit asupra lor. Cred că oamenii ar trebui să fie puţin mai blânzi. Ea este o femeie tânără care tocmai a născut un copil” a adăugat George Clooney.

George Clooney şi soţia lui, Amal, ar putea fi nașii copilului cuplului regal Harry și Meghan. Informația nu a fost confirmată oficial de ducii de Sussex, dar a fost făcută publică de o rudă a actorului. De altfel, sunt multe alte elemente care vin în sprijinul ideii că micul prinț îi va avea ca părinți spirituali pe soții Clooney.

Foto: EPA


FOTO și VIDEO | Primele imagini cu bebelușul lui Meghan Markle și al Prințului Harry


 

Close
Închide
  Close