Mergi direct la conținut »
Giani Kiriță a ajuns la Spitalul de Urgențe din Timișoara. Ce a pățit fostul fotbalist
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Giani Kiriță a ajuns la Spitalul de Urgențe din Timișoara. Ce a pățit fostul fotbalist

Giani Kiriță a ajuns la Spitalul de Urgențe din Timișoara. Ce a pățit fostul fotbalist

Giani Kiriță se afla zilele acestea la Diskoteka Festival 2019, în Timișoara, când a început să se simtă rău și să acuze dureri mari abdominale. 

Fostul fotbalist de la Dinamo a început să se simtă rău sâmbătă dimineață. El a ajuns la spital, acolo unde a aflat că are o infecție, potrivit Cancan.ro.

Doctorii i-au spus lui Giani Kiriță că nu are nimic grav, dar că trebuie să se trateze, fiind vorba despre o infecție cutanată în stânga abdomenului.

„O infecție, nimic grav. Mă deranja, de aceea m-am dus la spital. Mi s-a recomandat să iau ceva de la farmacie, dezinfectant și pansament. Totul e ok acum. Am mers la medic pentru că mă jena”, a declarat Giani Kiriță, pentru Cancan.ro.

După un sezon în calitate de concurent și alte două în postura de antrenor, Giani Kiriță susține c-a terminat-o cu „Exatlon”. Fostul fotbalist jură că se va întoarce în Republica Dominicană, țara în care se filmează emisiunea difuzată la Kanal D, doar dacă producătorii îi vor permite să se implice în show de la început, din faza preselecțiilor.


Simona Halep, interviu amplu pentru revista Roland Garros. ”Sunt o femeie făcută să poarte blugi, bluze și adidași”


 

Close
Închide
  Close