Mergi direct la conținut »
Giani Kiriță a terminat-o cu „Exatlon”. „Mă mai întorc doar dacă mă lasă să aleg eu concurenții”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Giani Kiriță a terminat-o cu „Exatlon”. „Mă mai întorc doar dacă mă lasă să aleg eu concurenții”

Giani Kiriță a terminat-o cu „Exatlon”. „Mă mai întorc doar dacă mă lasă să aleg eu concurenții”

După un sezon în calitate de concurent și alte două în postura de antrenor, Giani Kiriță susține c-a terminat-o cu „Exatlon”. Fostul fotbalist jură că se va întoarce în Republica Dominicană, țara în care se filmează emisiunea difuzată la Kanal D, doar dacă producătorii îi vor permite să se implice în show de la început, din faza preselecțiilor.

De Denisa Macovei,

Giani Kiriță a terminat-o cu „Exatlon”

 Proaspăt revenit acasă din Republica Dominicană, unde timp de o lună a antrenat echipa Războinicilor, Giani Kiriță a ajuns la concluzia că nu va reuși să interacționeze cum trebuie cu concurenții decât dacă îi va alege el pe cei care îi consideră capabili pentru acest format de emisiune-concurs.

„Nu-mi mai trebuie. Aș mai accepta această postură, cea de antrenor, dacă mă lasă pe mine să fac castingul, să aleg concurenții”, ne-a mărturisit Giani, motivând într-un fel purtarea lui cu cei pe care i-a antrenat în ultimele două sezoane. “Pot să stau cu oamenii mari, oameni care vor să muncească, oameni care vor să ajungă undeva și oameni care intră la „Exatlon” pentru că vor să câștige acest concurs. Eu am încercat să-i ajut, dar, din păcate, în unele situații, când nu reușeau să ducă proba la bun sfârșit, era o mare problemă pentru mine. Consider că nu au capacitate și munca mea, practic, nu există”, a mai spus sportivul.

Cazul Caracal, noi detalii șocante! Ce au făcut forțele de ordine care au căutat-o pe Alexandra Măceșanu
Recomandări

Cazul Caracal, noi detalii șocante! Ce au făcut forțele de ordine care au căutat-o pe Alexandra Măceșanu

Giani Kiriță a terminat-o cu „Exatlon”

A fost stresat enorm în postura de antrenor

 Prezentatorul emisiunii „Vulturii de noapte” susține că în toată cariera lui de fotbalist nu a acumutat atât de mult stres cât a a acumulat în puținul timp cât a fost antrenor la „Exatlon”. Faptul că este extrem de pătimaș și că se enervează atunci când lucrurile nu ies cum se așteaptă, îl determină pe Giani să atingă nivelul maxim de stres.

„Sunt genul de bărbat căruia nu-i place să piardă. Iar când echipa pierdea, pentru mine era un stres extraordinar”, ne-a mai declarat Giani Kiriță.


Operează 25 DE ORE pe zi! Conform tabelelor cu programul operator al Spitalului Județean Timișoara, dr. Mihai Ionac a operat și 25 de ore într-o singură dată calendaristică

Close
Închide
  Close