Bianca Drăgușanu locuiește într-un complex rezidențial nou situat foarte aproape de centrul Bucureștiului. Penthouse-ul a fost închiriat în urmă cu câțiva ani de fosta iubită a lui Victor Slav.

Locuința se află la etajul 25 și are o priveliște spectaculoasă. Suprafața totală a apartamentului este de 511 metri pătrați, împărțiți pe două nivele. Apartamentul aparține unui om de afaceri australian care l-a cumpărat acum câțiva ani cu 372.000 de euro. El a mai adăugat încă un etaj, cu ajutorul unei cunoscute arhitecte, iar acum casa valoarează jumătate de milion de euro. Apartamentul în care locuiește acum Bianca are patru dormitoare, patru băi și două livinguri, potrivit Unica.ro.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu mai formează un cuplu și se pare că de data asta, despărțirea este definitivă. Însă, la mijloc nu a fost gelozia, așa cum s-a speculat, iar Alex a vorbit zilele trecute, despre motivele care au dus la ruptura dintre ei.

Citește și

INTERVIU | «Suntem mai bogați și totuși mai săraci». Ladislau Bölöni împlinește astăzi 66 de ani. Cum se simte, ce-i place și ce nu, ce-l împlinește și ce-l deranjează la timpurile pe care le trăim