Mergi direct la conținut »
Campania #şîeu, promovată cu o melodie cu o zi înaintea protestului din România, când mulți își vor opri activitatea "15 minute, pe 15 martie, la ora 15.00" (VIDEO)
Muzică și Filme Libertatea > Entertainment > Muzică și Filme

Campania #şîeu, promovată cu o melodie cu o zi înaintea protestului din România, când mulți își vor opri activitatea „15 minute, pe 15 martie, la ora 15.00” (VIDEO)

Trupa 9 și Vikloth au lansat #şîeu, una dintre melodiile compuse special pentru campania prin care se cer măsuri urgente pentru dezvoltarea României. Pe 15 martie, mai multe companii importante din domeniul privat au anunțat că vor fi parte a protestului initiat de afaceristul sucevean Ștefan Mandachi.

De Dragoș Tănase,

În videoclip apare și fostul jucător al naționalei Dorin Goian, potrivit sport.ro.

Ștefan Mandachi este un afacerist din Bucovina care a construit primul metru de autostradă în semn de protest față de lipsa autostrăzilor din Moldova. Gestul său a fost menit să atragă atenția autorităților care dau dovadă de lipsa de interes față de acest subiect.

Acum, campania lui Ștefan Mandachi, cel care a construit kilometrul de autostradă, continuă cu o nouă acțiune, după ce omul de afaceri a împânzit țara cu milioane de afișe pe care a scris „România vrea autostrăzi”.

Astfel, pe 15 martie, la ora 15.00, timp de 15 minute, mai multe companii și chiar și unii primari din regiune au anunțat că vor întrerupe munca, în semn de protest față de lipsa de interes a Guvernului față de infrastructură, în general, și față de Autostrada Moldova, în particular.


Citește și… Moldovenii cereau drumuri moderne și în anul 1937. În urmă cu 82 de ani nu aveau niciun metru de șosea, acum au doar unul de autostradă!


 

Close
Închide
  Close