De Dragoș Tănase,

Captura din ziarul Tempo s-a viralizat în ultimii ani, de când este în discuție problema infrastructurii din Moldova, și anume că aceasta este singura regiune a țării care nu este străbătută de nici o autostradă, potrivit econoimica.net.

Asta până acum o lună, când un afacerist din Bucovina a construit primul metru de autostradă, în semn de protest. Gestul său a fost menit să atragă atenția autorităților care dau dovadă de lipsa de interes față de acest subiect.

Acum, campania lui Ștefan Mandachi, cel care a construit kilometrul de autostradă, continuă cu o nouă acțiune, după ce omul de afaceri a împânzit țara cu milioane de afișe pe care a scris „România vrea autostrăzi”.

Pe 15 martie, la ora 15.00, timp de 15 minute mai multe companii și chiar și unii primari din regiune au anunțat că vor întrerupe munca, în semn de protest față de lipsa de interes a Guvernului față de infrastructură, în general, și față de Autostrada Moldova, în particular.

FOTO – Facebook.com


Citește și… Omul de afaceri care a construit primul metru de autostradă din Moldova: „Constructorii credeau că filmez o reclamă. A durat 7 ore”