UPDATE ora 17.15: Monica a refuzat să discute cu presa. Fotomodelul le-a mulțumit doar tuturor celor care au susținut-o. Ea s-a urcat împreună cu Irina în mașină și au plecat. ”Fetița s-a reîntâlnit cu mama și s-a bucurat. Toate dubiile mele cu privire la acuzațiile din trecut au pierit când am văzut cum Irina a sărit în brațele mamei. Ne așteptam ca domnul Columbeanu să vină la poartă să îi dea Monicăi fetița și i-ar fi dăruit un buchet de flori”, a spus avocatul fotomodelului.
UPDATE ora 17.10 Monica a ieșit din casă cu Irina de mână. Fetița e fericită, râde. La un moment dat, Monica s-a oprit și a luat-o în brațe pe Irina. Când le-a văzut, Ramona Gabor, aflată în platoul emisiunii Acces Direct, a început să plângă.
UPDATE ora 16.30 Medicii sosiți la Ivorani au spus că Irina nu are rubeolă și nici nu prezintă semne cum că ar fi avut vreodată această boală
UPDATE ora 15.30 Avocatul Ionuț Dojană a confirmat că micuța Irina i-a fost încredințată mamei sale. „Irinel s-a opus, a încercat să ascundă fetița, dar Monica a luat copilul. Executarea este încă în curs. Fetița a fost extrem de bucuroasă să-și vadă mama, s-au luat în brațe, a plâns. Tot ce pot să mai spun este că după întâlnirea cu domnul Columbeanu, a fost de acord să intre mașina de salvare”, a spus Dojană.
UPDATE ora 15.19 Monicăi Columbeanu i-a fost permis accesul în curte, înainte ca porțile să fie sparte, iar tânăra a început să fugă spre casă, pentru a-și lua fiica.
Irina și Monica au plecat fericite de la Izvorani
UPDATE ora 15.17 A început executarea forțată a sentinței judecătorești, se trece la ruperea porților casei de la Izvorani. „Suntem siliți să facem acest pas pe care nu ni-l dorim”, a spus avocatul Dojană.
UPDATE ora 15.14 Potrivit avocatului Ionuț Dojană, Irinel Columbeanu a făcut un proces-verbal paralel cu cel al executorului judecătoresc, însă reprezentantul statului refuză să îl semneze și este în acest moment reținut în reședința omului de afaceri.
UPDATE ora 15.04 Asistentul executorului judecătoresc a ieșit din reședința lui Irinel Columbeanu și a explicat că omul de afaceri refuză să predea copilul mamei sale. Irinel Columbeanu a spus că va preda fetița doar executorului, soluție care nu este posibilă din punct de vedere legal.
UPDATE ora 15.03 „Domnul Columbeanu refuză să semneze procesul-verbal. Trage de timp”, a explicat o altă apărătoare a Monicăi Columbeanu.
UPDATE ora 14.55 Avocatul Monicăi Columbeanu, Ionuț Dojană, a făcut noi precizări: „Asistăm la o nouă chițibușărie avocățească la care domnul Columbeanu a fost sfătuit. Dumnealui se opune, în esență, predării fetei dar spune că i-o dă doar executorului în brațe pe Irina, ceea ce nu este legal, nu este posibil. Acum se finalizează procesul-verbal, se ia act de opoziția la executare și urmează să se purceadă la executarea prin forță a deciziei Tribunalului București, în 10-20 minute”
UPDATE ora 14.47 Irinel Columbeanu discută de o oră și jumătate cu executorul judecătoresc
UPDATE ora 14.24 Avocatul Dojană a precizat că se va mai aștepta încă aproximativ 30 de minute, după care se va recurge la o executare forțată a deciziei judecătorești
UPDATE ora 14.19 Pentru a destinde atmosfera, avocatul Ionuț Dojană i-a oferit Monicăi Columbeanu un trifoi.
Irina și Monica au plecat fericite de la Izvorani
Captură Antena 3
UPDATE ora 14.11 Monica Columbeanu a încercat să-l sune, din nou, pe Irinel Columbeanu însă omul de afaceri are telefonul închis.
UPDATE ora 14.05 Reprezentanții Monicăi Columbeanu au spus că se poate ajunge la executarea forțată a deciziei, asta însemnând tăierea porților de la domeniul din Izvorani. „Irinel se opune încredințării fetiței, așa că se poate apela la executarea forțată, adică la tăierea porților”, a spus avocatul Dojană.
UPDATE ora 13.43 Monica Columbeanu lăcrimează în timpul așteptării în fața porții vilei din Izvorani. În acest moment, în casă se află executorul judecătoresc, cel care le prezintă actele avocaților lui Irinel Columbeanu.
UPDATE ora 13.40 Creatorul de modă Cătălin Botezatu a catalogat, într-o intervenție telefonică la Realitatea TV, drept „jignitor” și „oribil” gestul de a o ține, în continuare, pe Monica Columbeanu în fața porții reședinței de la Izvorani.
UPDATE ora 13.26 Avocatul Ionuț Dojană, reprezentantul Monicăi Columbeanu, a declarat că, din partea clientei sale, nu vor exista piedici dacă Irinel Columbeanu va dori să o vadă pe Irina, cât aceasta va locui cu mama sa.
„Este un moment de detensionare, cu siguranță. Monica îi va permite tatălui să-și vadă copilul, totul va fi normal. Adică ea va face exact altfel decât domnul Columbeanu, pentru că își dorește ca fiica ei să simtă care un tată. Mai departe, o să ne urmăm procedura de divorț, poate pe 2 mai vom termina acest divorț”, a declarat avocatul Dojană.
UPDATE Ora 13.22 Monica Columbeanu a ajuns la vila din Izvorani.
UPDATE ora 13.19 Avocatul lui Irinel Columbeanu, Ion Dascălu, a ajuns la Izvorani, și a declarat că are o rugăminte pentru Monica Columbeanu și avocatul ei: să o lase pe micuța Irina încă o săptămână la reședința omului de afaceri, pentru ca ea să se vindece complet de rubeolă. El a precizat însă că bagajele fetiței sunt oricum făcute de mai mult timp.
De asemenea, apărătorul lui Irinel a spus că speră ca totul să decurgă conform legii. Astfel, mai întâi, în casă va intra executorul judecătoresc, și de-abia după aceea va putea intra și Monica.
UPDATE ora 12.28 Executorul a luat actul oficial de la Judecătoria Buftea și urmează să se întâlnească cu avocatul și cu Monica Columbeanu, pentru a merge la vila de la Izvorani. Ei vor ajunge la reședința lui Irinel Columbeanu la ora 13
UPDATE ora 10.50 Judecătoria Buftea a decis ca, începând cu luna aprilie, Irinel Columbeanu să plătească o pensie alimentară de 2.000 de lei pentru întreținerea fiicei sale, Irina.
În doar câteva ore, Monica Columbeanu îşi va strânge la piept din nou fetiţa, pe Irina. Ea a încercat, până acum, de mai multe ori să o ia pe micuţă din vila de la Izvorani a soţului ei, Irinel Columbeanu.
Magistraţii Judecătoriei Buftea au decis, ieri, că Irinel trebuie să i-o încredinţeze pe fetiţă cât mai repede cu putinţă. Într-un comunicat de presă, omul de afaceri a precizat că nu se va mai opune de această dată, deşi, susţine el, micuţa nu ar vrea deloc să se întoarcă la mama ei.
Monica Columbeanu a mers de nu mai puţin de patru ori la Izvorani pentru a o lua pe Irina de acolo, însă încercările ei au fost sortite eşecului. Manechinul a apelat la instanţă pentru a-i fi încredinţată copila, iar cererea ei a fost aprobată ieri de magistraţi.
Sursă foto & video: Capturi Realitatea TV

2_54.jpgIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

VIDEO Scandal imens! Abia împăcat cu fosta soție, starul a fost prins cu o blondă superbă! Criza de nervi a fost filmată: „De asta ai plecat de lângă iubit?!”
PARTENERI - GSP.RO
VIDEO Scandal imens! Abia împăcat cu fosta soție, starul a fost prins cu o blondă superbă! Criza de nervi a fost filmată: „De asta ai plecat de lângă iubit?!”
Alin Oprea, descoperire ȘOC despre soția sa. Ce a găsit într-un apartament închiriat de cei doi, nu i-a venit să creadă
PARTENERI - PLAYTECH
Alin Oprea, descoperire ȘOC despre soția sa. Ce a găsit într-un apartament închiriat de cei doi, nu i-a venit să creadă
Horoscop 3 decembrie 3030. Capricornii ar putea strica ceva în relațiile cu cei dragi, fără intenție
HOROSCOP
Horoscop 3 decembrie 3030. Capricornii ar putea strica ceva în relațiile cu cei dragi, fără intenție
FOTO. Cine a luat monolitul din Utah. Momentul a fost surprins de un fotograf
Știrileprotv.ro
FOTO. Cine a luat monolitul din Utah. Momentul a fost surprins de un fotograf
VIDEO-ŞOC! O prezentatoare TV a rămas GOALĂ în faţa tuturor. Imaginile fac înconjurul lumii
Telekomsport
VIDEO-ŞOC! O prezentatoare TV a rămas GOALĂ în faţa tuturor. Imaginile fac înconjurul lumii