Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Iulia Albu, cu găina pe umăr la VIVA! Party 2019. ”Vin din lumea mea!”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO/ Iulia Albu, cu găina pe umăr la VIVA! Party 2019. ”Vin din lumea mea!”

VIDEO/ Iulia Albu, cu găina pe umăr la VIVA! Party 2019. ”Vin din lumea mea!”

Iulia Albu a atras toate privirile la VIVA! Party 2019, eveniment organizat miercuri seara la Clubul Diplomatic din Capitală. Nu doar ținuta a fost în centrul atenției, ci și ... găina, alături de care criticul de modă și-a făcut apariția, găină care a stat pe umărul ei.

Iulia Albu a apărut pe covorul roşu într-o ţinută provocatoare, o fustă foarte scurtă şi o pereche de cizme lungi de peste 1.000 de dolari. De asemenea, aceasta a venit la eveniment cu o găină de mătase.

Atmosferă de poveste la petrecerea VIVA! 2019. Aproximativ 100 de vedete au răspuns invitației de a participa, miercuri seara, 22 mai, la unul din cele mai așteptate evenimente ale anului.

Printre vedetele invitate la petrecerea VIVA! 2019, organizată la Clubul Diplomatic din Capitală, se numără Roxana Ciuhulescu, Alina Pușcaș, Anda Adam,  Monica Bârlădeanu , Anca Serea, Oana Roman, Oana Sârbu, Feli Donose, Bianca Drăgușanu și iubitul ei, Bodi și mulți alții.

Citește și

VIDEO „EU CONTEZ, EU VOTEZ” / Ai de ales: Stai acasă și îi lași pe alții să-ți decidă viitorul. Sau votezi

 

Close
Închide
  Close