Cel de-al doilea copil al său a primit numele de Ace Knute Johnson şi, atât el cât şi mămica lui, se simt perfect, după cum a comunicat purtătorul de cuvânt al vedetei.
Cântăreaţa şi logodnicul său, Eric Johnson, în vârstă de 33 de ani, sunt deja părinţii unei fetiţe, Maxwell.
O sursă apropiată cuplului a dezvăluit anterior că cei doi şi-ar dori să se căsătorească imediat după naşterea fiului lor.

Cine este Jessica Simpson?

Jessica Simpson a devenit celebră la vârsta de 19 de ani, odată cu apariţia albumului ei de debut, intitulat „Sweet Kisses”, lansat în 1999. S-a căsătorit cu Nick Lachey, solistul grupului 98 Degrees, în 2002, iar cei doi cântăreţi au fost vedetele reality show-ului „Newlyweds: Nick and Jessica”. Simpson şi Lachey au divorţat în 2006.
Cântăreaţa, care a apărut şi în filme, precum „Dukes of Hazzard”, a avut apoi câteva relaţii cu o serie de bărbaţi celebri din Statele Unite, printre care jucătorul de fotbal american Tony Romo şi solistul trupei Smashing Pumpkins, Billy Corgan.
Artista a lansat, în anul 2007, brandul Jessica Simpson Collection, ce include articole vestimentare, poşete şi pantofi. Linia ei vestimentară a obţinut venituri de 750 de milioane de dolari în anul 2010, potrivit publicaţiei New York Magazine.
 

Urmărește-ne pe Google News