Mergi direct la conținut »
VIDEO EXCLUSIV/ Jojo își petrece vacanța într-o rulotă, la 2 Mai. “Sunt o persoană foarte adaptabilă”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO EXCLUSIV/ Jojo își petrece vacanța într-o rulotă, la 2 Mai. “Sunt o persoană foarte adaptabilă”

VIDEO EXCLUSIV/ Jojo își petrece vacanța într-o rulotă, la 2 Mai. “Sunt o persoană foarte adaptabilă”

Jojo își petrece vacanța în rulotă. E drept, nu departe, ci pe Litoralul românesc, la 2 Mai, dar cu toată familia! Actrița și partenerul ei de viață, Paul Ipate sunt mulțumiți de condiții și nu simt nevoia de lux și confort, iar juniorii Achim și Zora sunt încântați de faptul că sunt aproape de mare.

De Denisa Macovei,

Jojo stă cu copiii într-o rulotă

Chiar dacă și-ar permite să stea într-un complex de lux, Jojo preferă să fie cât mai aproape de mare, chiar pe plajă, dacă se poate. De aceea a ales rulota în detrimentul hotelului. Iar faptul că are un băiețel de 7 ani și o fetiță de un an și jumătate nu o împiedică să se cazeze într-o rulotă, într-un spațiu special amenajat pentru așa ceva, pe plajă, la 2 Mai. “Am fugit un weekend la 2 Mai și deși toate site-urile de specialitate spuneau că o să plouă și o să fie și fulgere, nu a fost așa, ci dimpotrivă, a fost extraordinar de frumos! Am stat în rulotă weekendul acesta. Am fost o gașcă mai mare și într-un loc preferat de-al nostru din 2 Mai. Este un complex cu rulote, foarte fain și foarte boem. Am stat acolo cu copiii, ei s-au distrat foarte tare”, ne-a povestit Jojo în urmă cu câteva zile.

Jojo stă cu copiii într-o rulotă

Jojo își petrece vacanța în rulotă. “Eu sunt o persoană foarte ușor adaptabilă”

Chiar dacă mulți fug de această idee de vacanță, gândidu-se că nu există confort pentru persoanele adulte într-o rulotă, cu atât mai mult pentru niște copii mici, Jojo ne asigură că lucrurile nu sunt chiar atât de gri, ba chiar se declară extrem de mulțumită de condițiile de care a beneficiat. “Aici, fiecare rulotă are baie proprie. Bine, nu e în rulotă, că rulota e un spațiu foarte mic, însă eu sunt o persoană foarte ușor adaptabilă, am mers și cu cortul! Suntem foarte OK. Am urcat toți munții, așa că ne adaptăm ușor”, a completat Cătălina Grama.

Dacă vrei o vacanță în natură, dar nu ai rulotă, uite locuri unde găsești campinguri de lux în România!

VIDEO: Cosmin Nistor


VIDEO / Paula Chirilă și-a inclus fostul soț în planurile de vacanță, de dragul fiicei sale. “Îmi doresc să vină!”

Close
Închide
  Close