Mergi direct la conținut »
Jojo, mesaj pentru Paul Ipate la început de an. “Lucrurile nu sunt mereu așa cum ni le-am imaginat”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Jojo, mesaj pentru Paul Ipate la început de an. “Lucrurile nu sunt mereu așa cum ni le-am imaginat”

Jojo, mesaj pentru Paul Ipate la început de an. “Lucrurile nu sunt mereu așa cum ni le-am imaginat”

Jojo, mesaj pentru Paul Ipate la început de an. Actrița trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de tatăl fetiței sale și a ținut să îi mulțumească pentru clipele frumoase pe care le-au petrecut împreună.

De Livia Lixandru,

Jojo a postat pe Facebook un mesaj, alături de care a atașat o fotografie în care apare alături de iubitul ei. Fanii i-au felicitat pentru relația frumoasă pe care o au și le-au urat să fie fericiți

„Cu tine râd mereu, chiar și atunci când lucrurile nu sunt mereu așa cum ni le-am imaginat. Îți multumesc iubitul meu Paul Ipate că îmi ești alături la orice pas. Îți mulțumesc pentru un #2017 de neuitat! Vă dorim un an nou plin de iubire, pace în suflet și realizari pe toate planurile! Va trimitem toata iubirea noastra si va multumim ca ne-ati fost alaturi mereu in acest an! Un 2018 asa cum vi-l imaginați!”, a scris Jojo pe contul de socializare. Chiar dacă formează un cuplu solid, Jojo și Paul Ipate nu vor încă să se căsătorească.

Citește și

EXCLUSIV/Transsexualii au cerut nume și CNP-uri de femei. Vor să se căsătorească și să poată înfia copii

EXCLUSIV/Cel mai mare regret al lui Christian Sabbagh. „Astăzi nu mai există acea simplitate”

Close
Închide
  Close