Mergi direct la conținut »
Jojo a vorbit despre experiența trăită în Egipt. “Sărăcia e apăsătoare. Locurile astea au o vibrație unică“
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Jojo a vorbit despre experiența trăită în Egipt. “Sărăcia e apăsătoare. Locurile astea au o vibrație unică“

Jojo a vorbit despre experiența trăită în Egipt. “Sărăcia e apăsătoare. Locurile astea au o vibrație unică“

Jojo și Paul Ipate s-au întors recent din vacanța petrecută în Egipt, iar actrița a împărtășit cu fanii experiența pe care a trăit-o. Vedeta se declară fascinată și mărturisește că își dorește să mai ajungă în Egipt.

„Egiptul e fascinant la fiecare pas, și chiar dacă e o lume a contrastelor ca și în toate celelalte țări unde sărăcia e apăsătoare, are un farmec și o energie specială. Pur și simplu trebuie să vii să îl vezi. Oamenii vor spune majoritatea ca nu e nimic aici, că e totul arid, că nu sunt multe lucruri de vazut. Însă pe langa piramide aici e o lume întreagă care povestește despre un imperiu demult apus, despre măreția lui. Am venit aici a patra oară și o să mai vin. Pentru că simt ca locurile astea daca reusesti sa ignori agitatia necontenita a oamenilor, au o vibrație unică”,  a scris Jojo pe contul de socializare.

Jojo, pe numele său real Cătălina Grama, este o cunoscută artistă din România. Ea s-a făcut remarcată în lumea showbiz-ului autohton încă de când era adolescentă. Vedeta are un băiețel, Achim, din mariajul pe care l-a avut cu Ionuț Grama. Jojo mai are o fetiță, Zora, din povestea de dragoste pe care o trăiește cu actorul Paul Ipate.

Citește și

Costel Constantin a ajuns la Poliție dintr-o confuzie. Ce a pățit actorul pe când era patron de magazine: „Am fost întrebat dacă Sexy Bar e al meu”

Close
Închide
  Close