Mergi direct la conținut »
Justin Bieber se luptă cu depresia. Apropiații spun că este sub tratament

Justin Bieber se luptă cu probleme legate de depresie și este sub tratament. Surse apropiate artistului spun că acest lucru nu are nimic de-a face cu proaspăta sa soție, Hailey Baldwin, scrie People.

„Justin pare doborât și obosit. Trece printr-o perioadă grea”, spune o sursă apropiată artistului, adăugând că dificultățile prin care trece cântărețul canadian de 24 de ani nu sunt legate de căsnicia recentă cu Hailey Baldwin.

„Nu are nimic de-a face cu Hailey – este foarte fericit că e căsătorit cu ea. Altele sunt problemele cu care se confruntă la nivel mental”, continuă sursa. „Toată lumea care este în jurul îl ajută și este sub tratament. Este convins că se va simți mai bine în curând”, a adăugat sursa citată.

Un alt apropiat al artistului a declarat că acesta primește consiliere psihologică.

Justin Bieber este „emoțional și se luptă foarte mult cu ideea de a fi faimos”, spune o altă sursă citată de People. Acesta povestește că „această cantitate imensă de faimă l-a schimbat complet „.

În cel mia recent interviu acordat pentru revista Vogue, Bieber a vorbit despre felul în care i-a afectat sănătatea mentală faptul că a devenit faimos la o vârstă atât de fragedă.

„Am devenit foarte arogant și încrezător. Purtam ochelari de soare înăuntru „, a spus el. Drogurile – și „o problemă legată de sex” – au venit la pachet cu milioanele de dolari care i-au intrat în conturi când nu avea nici 20 de ani, a recunoscut Bieber.

Cum a reușit un medic din Botoșani să se vindece de cancer cu prognoză nefavorabilă. „Nimeni nu îți dă nici o garanție”
Recomandări

Cum a reușit un medic din Botoșani să se vindece de cancer cu prognoză nefavorabilă. „Nimeni nu îți dă nici o garanție”

„M-am trezit făcând lucruri de care mi-a fost rușine, fiind super-promiscuu si cred că am folosit Xanax pentru că îmi era rușine”, a spus el în Vogue.

Hailey Baldwin, soția lui Justin Bieber, a mărturisit și ea că se luptă cu lipsa de încredere şi cu anxietatea. Ea a scris într-o postate pe Instagram că viața ei nu este nici de departe atât de perfectă pe cât pare din afară. Ea spune că atunci când se compară cu alţi oameni simte „ca şi cum nu sunt suficient de bună” și a adăugat că „fiecare zi este o luptă pentru încredere”.


Citește și: 

Falsul medic ginecolog de la Spitalul Județean Ilfov n-a dat Capacitatea, a intrat la liceu cu media 1,68 și s-a retras din școală în clasa a IX-a! Mărturii ale pacientelor operate de ea

Ministerul Sănătății confirmă investigația Libertatea despre falsul medic ginecolog: „Diploma de licență și actul de rezidențiat sunt false!”

Rețeaua doctorilor falși se extinde și în spitale publice! O femeie de 30 de ani și-a inventat o diplomă de medic și lucrează de 10 ani la Secția de Ginecologie a Spitalului de Urgență Ilfov!


Close
Închide
  Close