Mergi direct la conținut »
Kamara le declară război Ioanei, lui Brigitte și lui Silviu, la „Ferma”
Entertainment Libertatea > Entertainment > Kamara le declară război Ioanei, lui Brigitte și lui Silviu, la „Ferma”

Kamara le declară război Ioanei, lui Brigitte și lui Silviu, la „Ferma”

O nouă săptămână, un nou concurent eliminat la Ferma – un nou început!. Deși susține că Leon, fiul lui, îl motivează să rămână în fermă, rămâne de văzut dacă Kamara reușește să se țină de promisiune sau va ceda în fața oponentului pe care și-l alege.

Kamara va ajunge de la distracție direct la duel. În Ferma – Un nou început!, Kamara își sărbătorește ziua mai mult… singur! La începutul zilei, Geanina este singura care îi urează la mulți ani, iar ceilalți colegi de suferință sunt mai mult preocupați dacă o să aibă parte de un meniu deosebit pentru că e ziua lui Kamara.

Mihaela și Cristi încearcă să-i facă ziua mai bună și pregătesc o petrecere în curtea vilei. Însă surpriza vine, de fapt, de la Kamara, care spune clar că nu își dorește ca Silviu, Brigitte și Ioana să participe la ziua lui. Așadar, în timp ce toți se distrează afară, cei trei vor sta în casă, separați de grup.

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă au ajuns subiect de discuție la show-ul Ferma, în ediția de miercuri seara. Relația dintre ei este din ce în ce mai apropiată.

În ediția de miercuri a emisiunii, cei doi au fost surprinși din nou în ipostze extrem de tandre: în pat, cu pătura trasă peste ei, astfel că toți ceilalți concurenți să nu observe ce se întâmplă între ei.

Citește și

Nicolae Stanciu, un nou caz Mirel Rădoi? Mijlocașul s-a supărat că lumea îl întreabă de nivelul scăzut din fotbalul arab

 

Close
Închide
  Close