Mergi direct la conținut »
Karl Lagerfeld îi atacă pe est-europeni: “Sunt cei mai răi!”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Karl Lagerfeld îi atacă pe est-europeni: “Sunt cei mai răi!”

Karl Lagerfeld i-a atacat pe est-europeni, în legătură cu jaful armat a cărui victimă a fost Kim Kardashian. Designerul casei Chanel a afirmat că în spatele acestei lovituri s-ar afla cetățeni din estul Europei, deși autoritățile franceze nu au făcut încă nicio declarație în acest sens.

Karl Lagerfeld a criticat-o mai întâi pe Kim Kardashian pentru că și-a etalat bijuteriile, dar și pentru că și-a luat măsuri de securitate.

“Nu înțeleg de ce era într-un hotel fără securitate și de ce, dacă ești atât de faimoasă și îți etalezi bijuteriile online, nu mergi în hoteluri în care nimeni să nu se poată apropia de camera ta. Nu poți să îți expui bogăția și se suprindă faptul că unii oameni vor o bucată din ea”, a declarat designerul casei Chanel.

Citește și: Întrebări fără răspuns în urma jafului în care a fost implicată Kim Kardashian

Ulterior, el a afirmat că jaful armat a afectat imaginea Parisului, dar și că est-europenii ar fi în spatele loviturii de milioane de euro.

“Din punct de vedere al imaginii, cred că este foarte rău pentru noi. Ne străduim să facem Parisul atrăgător și apoi se întâmplă așa ceva. Se pare că erau est-europeni. Ei sunt cei mai răi…”, a mai spus Karl Lagerfeld.

Citește și: Prima poză cu Kim Kardashian, după jaful armat din Paris: „ Este foarte marcată psihic, dar nevătămată fizic”

Kim Kardashian a fost victima unui jaf armat la Paris, după ce mai mulți bărbați înarmați au reușit să intre în camera ei de hotel. Aceștia au furat bijuterii în valoare de milioane de dolari, printre care și un inel cu diamant în valoare de peste patru milioane de dolari.

Close
Închide
  Close