Mergi direct la conținut »
Prima poză cu Kim Kardashian, după jaful armat din Paris: „ Este foarte marcată psihic, dar nevătămată fizic"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Prima poză cu Kim Kardashian, după jaful armat din Paris: „ Este foarte marcată psihic, dar nevătămată fizic"

Prima poză cu Kim Kardashian, după jaful armat din Paris: „ Este foarte marcată psihic, dar nevătămată fizic”

Kim Kardashian a ajuns luni la New York, după ce a avut parte de o experiență traumatizantă la Paris, unde a fost victima unui jaf armat în camera ei de hotel. Purtătoare de cuvânt a vedetei a dat primele declarații, precizând că diva este nevătămată.

Jurnaliștii americani și o armată de bodyguarzi au așteptat-o pe Kim Kardashian în fața apartamentului ei din Manhattan, unde și-a făcut apariția însoțită de soțul ei, Kanye West și de mama sa, Kris Jenner, reușind să surprindă primele poze cu aceasta după atac. Kardashian a ajuns în metropola americană după  fost interogată de poliția franceză care anchetează cazul, iar apoi s-a îndreptat spre aeroportul Le Bourget, de unde a luat un avion privat spre New York. Deși purta ochelari de soare, s-a văzut că vedeta era extrem de tristă și  vizibil afectată de experiența prin care a trecut.

Kim Kardashian returns to NY after Paris robbery!

Aceasta a fost victima unui jaf armat în camera ei de hotel din Paris, aflat într-o zonă exclusivistă, unde a fost legată cu cătușe și amenințată de cinci bărbați mascați înarmați, îmbrăcați în polițiști. Purtătoare de cuvânt a vedetei a dat primele declarații, precizând că diva este nevătămată, fiind doar traumatizată de acest incident. „Este foarte marcată psihic, dar nevătămată fizic”, a declarat pentru CNN Ina Treciokas.

Kim Kardashian ar fi devenit ținta jafului armat din noaptea de duminică spre luni, petrecut în Paris, după ce hoții i-ar fi văzut bijuteriile în fotografiile pe care le-a postat pe Instagram, au sugerat reprezentanți ai poliției franceze, informează Associated Press.

Kanye  și-a întrerupt un concert când a auzit ce a pățit Kim

Potrivit autorităților,  faptele au avut loc la ora 03.00 dimineața când cinci indivizi mascați și îmbrăcați în polițiști au pătruns în reședința în care era cazată vedeta. Indivizii l-au imobilizat pe bodyguard, iar pe vedetă au legat-o cu cătușe și au încuiat-o în baie în timp ce au comis jaful. Câteva minute mai târziu, au plecat pe bicicletă cu o pradă care, potrivit surselor, ar valora aproximativ 10 milioane de euro, în mare parte bijuterii, dintre care unele împrumutate de case importante de bijuterie, și două telefoane.

Fetele de la Total Dance Center, pe scenă la Românii au Talent. Coregraful este judecat pentru abuz sexual. Reacția lui Florin Călinescu
Recomandări

Fetele de la Total Dance Center, pe scenă la Românii au Talent. Coregraful este judecat pentru abuz sexual. Reacția lui Florin Călinescu

 

Autoritățile franceze au deschis o anchetă. „Facem tot posibilul pentru a clarifica acest caz și a-i aresta pe autori”, a informat Prefectura Poliției din Paris.

Soțul vedetei, rapperul Kanye West, și-a întrerupt show-ul de la Meadows Festival din New York, anunțând publicul că are o ”urgență de familie”.

Hoții i-ar fi văzut bijuteriile pe rețelele de social media

Mai mult, potrivit poliției franceze, Kim a fost jefuită după ce hoții i-ar fi văzut bijuteriile pe rețelele de social media, unde aceasta s-a lăudat cu ele.

„Ținta bărbaților mascați, îmbrăcați în uniforme false de poliție, au fost bunurile pe care le văzuseră și le observaseră prin social media. Evident, când este vorba despre o vedetă precum Kim Kardashian care are, cred, peste 48 de milioane de urmăritori pe Twitter… cred că acest lucru s-ar fi întâmplat peste hotare la fel de ușor cum s-a întâmplat în Paris”,  a declarat  Johanna Primevert, purtător de cuvânt al departamentului de poliție din Paris.

Kardashian obișnuiește să își arate bijuteriile și alte bunuri pe rețelele de social media. În urmă cu câteva zile, ea a publicat pe Twitter și Instagram o fotografie în care apare purtând un inel cu un diamant de dimensiuni considerabile.

Close
Închide
  Close