Mergi direct la conținut »
Întrebări fără răspuns în urma jafului în care a fost implicată Kim Kardashian
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Întrebări fără răspuns în urma jafului în care a fost implicată Kim Kardashian

Întrebări fără răspuns în urma jafului în care a fost implicată Kim Kardashian

Kim Kardashian a fost victima unui jaf armat la Paris, însă pe măsură ce ancheta continuă ies la iveală multe întrebări rămase încă fără răspuns. Nu este clar, de exemplu, cum au reușit hoții să intre în camera vedetei, căci ușa nu a fost forțată, relatează Daily Mail.

Kim Kardashian ar fi dormit în momentul în care hoții au dat buzna în camera ei de hotel. Infractorii  au amenințat-o pe aceasta cu arma, iar apoi au legat-o de mâini și de picioare cu bandă adezivă și au închis-o în baie. Speriată, Kim i-a implorat să nu o împuște, strigând că este mama a doi copii.

Citește și: Prima poză cu Kim Kardashian, după jaful armat din Paris: „ Este foarte marcată psihic, dar nevătămată fizic”

Vedeta le-ar fi atras atenția infractorilor cu pozele ei de pe rețelele de socializare. Cu patru zile înainte de jaf, aceasta a publicat pe Instagram o fotografie cu un inel cu un diamant uriaș. Doar acesta ar fi valorat patru milioane de dolari. Totodată, hoții au mai furat și o cutie de bijuterii în valoare de alte câteva milioane de dolari.

Kim Kardashian poza inel

În urma jafului, apar însă multe întrebări, care încă nu și-au găsit răspunsul. Nu este clar cum hoții au pătruns în camera vedetei. “Ușa este încuiată din interior (…) O tânără dormea singură, iar în cameră se află bijuterii de valoare. Ea nu ar fi deschis niciodată ușa în asemenea circumstanțe, deci cine a făcut-o?”,  a afirmat o sursă apropiată de anchetă.

De altfel, anchetatorii au mărturisit că acest jaf este unul bizar. Aceștia se așteptau ca vedeta TV să fie înconjurată de o armată de agenți de pază.
La câteva ore de la jaful armat, Kim Kardashian a zburat cu un avion privat către New York, unde a fost așteptată de soțul ei, Kanye West.

Close
Închide
  Close