MENIU CAUTĂ

Kate Middleton a purtat o rochie asemănătoare cu a prințesei Diana la ieșirea din spital

Distribuie

La ieșirea de la spital cu al treilea copil, Kate Middleton a purtat o rochie roșie, asemănătoare cu cea pe care a purtat-o soacra sa, prințesa Diana, după ce l-a născut pe prințul Harry, în 1984. Aceasta nu este prima dată când ducesa de la Cambridge i-a adus un omagiu mamei soțului ei, purtând haine asemănătoare cu ale acesteia.

Luni, toți ochii au fost pe Kate Middleton când a ieșit din Apila Lindo a  Spitalului Sf. Mary din Londra, împreună cu prințul William, la doar câteva ore după nașterea celui de-al treilea copil al cuplului.

Ducesa de la Cambridge a uimit cu rochia roșie pe care a purtat-o. Ținuta amintea de felul în care s-a îmbrăcat Lady D. când l-a prezentat lumii pe cel de-al doilea copil al său, prințul Harry.

Rochiile purtate de Kate și Diana sunt amândouă în aceeași nuanță și au un guler alb în jurul gâtului. Ducesa de la Cambridge a ales, de asemenea, să poarte cercei din perle clasice, așa cum obișnuia să facă și soacra sa.

Kate nu numai că a ales o rochie din aceeași culoare ca soacra sa, dar a optat și pentru unul dintre designerii săi preferați pentru acest moment, designerul britanic Jenny Packham. Ducesa de la Cambridge a purtat rochii create de Packham după ambele nașteri anterioare.

Aceasta nu este prima dată când Kate se inspiră din sentimentul stilului prințesei Diana. Presa de fashion a identificat cel puțin alte 37 de ținute în care ducesa de Cambridge s-a inspirat din hainele purtate de Prințesa Diana. O altă ocazie a fost atunci când l-a născut pe prințul George, și când a purtat o rochie albastru deschis, la fel ca și Diana când l-a născut pe William.

De unde fascinația familiei regale pentru culoarea roșie

În documentarul The Queen, la 90 de ani, Sophie, contesa de la Wessex, a explicat că este o tradiție ca membrii familiei regale să poarte culori strălucitoare pentru a ieși în evidență când sunt în mulțime.

„Trebuie să iasă în evidență pentru ca oamenii să poată spune”Am văzut regina „, a spus Sophie despre regina Elizabeth. „Nu uita că atunci când se duce undeva, mulțimea are două, trei, patru, zece și chiar cincisprezece rânduri. Chiar și cei care sunt în spate vor să vadă un pic din pălăria reginei, iar potrivit psihologiei culorilor, roșul atrage atenția mai mult decât orice altă culoare.


Citește și: VIDEO / România, prin ecranul televiziunilor ruseşti controlate de Putin: 93% din informaţii sunt negative


 

Citește mai multe despre Prințesa Diana, nastere și rochie rosie pe Libertatea.

Comentarii