Mergi direct la conținut »
FOTO| Primele imagini cu Kate Middleton după ce a născut al treilea copil
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > FOTO| Primele imagini cu Kate Middleton după ce a născut al treilea copil

FOTO| Primele imagini cu Kate Middleton după ce a născut al treilea copil

Primele imagini cu Kate Middleton după ce a născut al treilea copil. La câteva ore după ce l-a adus pe lume pe cel de-al doilea băiat al său, ducesa de Cambridge, alături de soțul ei, a ieșit din Aripa Lindo a spitalului St Mary din Londra.

Îmbrăcată într-o rochie roșie, ducesa de Cambrige a ieșit pe ușa Aripii Lindo a spitalului St Mary din vestul Londrei, ținându-l în brațe pe băiatul nou-născut.

La câteva ore după ce Kate a născut, prințul William, care i-a fost alături pe parcursul nașterii, a mers la Kensington Palace, reședința familiei, și i-a luat pe ceilalți doi copii ai lor, George, 5 ani, și Charlotte, 3 ani, pentru a-i aduce la spital să își cunoască frățiorul.

Luni dimineața, la ora locală 11.01, ducesa de Cambridge a născut al treilea copil al cuplului, un băiat. Ducesa de Cambridge a adus pe lume copilul în același spital în care i-a născut și pe primii doi, Aripa Lindo a spitalului St Mary din Londra.

Deocamdată nu se cunoaște numele copilului. Este așteptat ca Palatul Kensington să anunțe cum se numește al doilea băiat al cuplului. Cele mai vehiculate nume sunt cele de Arthur, Albert și James.

Kate Middleton a născut la ora locală 11.01 (n.r. 13.01 ora României), iar băiatul a avut 3,8 kilograme la naștere, potrivit unui tweet al Palatului Kensington.

Data nașterii a fost ținută în secret, la fel ca și sexul bebelușului, care a devenit astfel al cincilea în ordinea moștenirii tronului Marii Britanii – după prințul Charles, prințul William, prințul George și prințesa Charlotte.

Luni dimineață, la ora locală 06.00, soția Prințului William, Ducesa de Cambridge Kate Middleton, a intrat în travaliu și a fost internată în spital, potrivit unui anunț făcut de familia regală britanică.


Citește și: Analiză BBC: Kim Jong-un, schimbare de imagine înaintea întâlnirii cu Coreea de Sud și Trump


 

 
 
Close
Close
Închide