MENIU CAUTĂ
, de Dragoș Tănase

Ipostaza inedită în care a fost surprins Kirk Douglas, la vârsta de 102 de ani (FOTO)

Distribuie

Kirk Douglas încă se bucură de ieșirile în aer liber, chiar dacă se deplasează într-un cărucior. De această dată, actorul a fost fotografiat odihnindu-se într-un cort, imaginile fiind postate de nepotul său, Cameron Douglas, pe rețelele de socializare.

Celebrul star de la Hollywood, în vârstă de 102 de ani, a fost surpins, vineri, odihnindu-se pe o saltea gonflabilă, în interiorul unui cort verde, care părea a fi instalat într-o curte, scrie People.com.

Cameron, în vârstă de 40 de ani, a scris și un mesaj emoționant , alături de fotografii: „Acest om uimitor, Pappy al meu (numele de laint-n.r.), este o sursă de inspirație în multe feluri! În camping, la 102 ani!”

Anul trecut, a apărut o imagine emoționantă cu Kirk Douglas, alături de strănepoata sa!

Nominalizat de trei ori la premiul Oscar, Kirk Douglas a împlinit vârsta de 102 ani pe 9 decembrie, fiind sărbătorit de numeroasa lui familie, inclusiv fiul său Michael și nora Catherine Zeta-Jones.

Cu o lună înainte, Michael Douglas (fiul său) a primit o stea pe Walk of Fame, iar Kirk a participat la ceremonie.

FOTO principal – EPA


Citește și… Michael Douglas a dezvăluit secretul celor 18 ani de căsnicie cu Catherine Zeta-Jones


 

Citește mai multe despre Cameron Douglas, catherine zeta jones, kirk douglas, Michael Douglas, Aniversare, camping, cort, Hollywood și natura pe Libertatea.

Comentarii