MENIU CAUTĂ

La mulți ani, Liviu Vârciu! Artistul a împlinit 36 de ani, iar prietenii i-au asaltat pagina de Facebook cu mesaje, urări și fotografii

Distribuie

La mulți ani, Liviu Vârciu! Artistul a împlinit 36 de ani... Carismaticul Liviu Vârciu, cântăreț, actor și prezentator TV, a împlinit astăzi vârsta de 36 de ani.

Cu această ocazie, prietenii i-au asaltat pagina de Facebook cu mesaje, urări și fotografii.

Fost solist al trupei L.A., prezentator al emisiunii „Roata Norocului” de la Kanal D, iar acum concurent la „Te cunosc de undeva”, la Antena 1, alături de Andrei Ștefănescu, membru al trupei „Alb-Negru” împreună cu Ghedi Kamara.

Și actorul Costin Mărculescu se află printre cei ce l-au felicitat pe Liviu, mai ales că cei doi sunt prieteni vechi.

„17 Martie este ziua de naştere a colegului şi prietenului meu Liviu Vărciu. Să ai parte de multă sănătate şi multe succese !!! La Mulți Ani !!! Te pup cu drag.” – a scris Costin, pe pagina de Facebook a lui Liviu Vârciu.

Recent, Liviu Vârciu s-a așezat la casa lui după 4 ani de sacrificii. Doar preotul şi mireasa îi vor trece pragul! După patru ani în care nu a mai plecat în nicio vacanță, pentru a-și vedea visul cu ochii, Liviu Vârciu s-a așezat la casa lui. Artistul locuiește singur și-și așteaptă viitoarea mireasă.

Liviu Vârciu s-a așezat la casa lui, după ce, nu mai puțin de patru ani, a făcut eforturi financiare să-și vadă dorința îndeplinită.

Citește mai multe despre Adelina Pestrițu, costin marculescu, Liviu Vârciu, Aniversare și la multi ani pe Libertatea.

Comentarii