MENIU CAUTĂ
20 Aug. 2018 10:47

Laura Cosoi și-a alăptat fetița în public. Reacția fanilor a fost total neașteptată

Distribuie

Laura Cosoi și-a alăptat fetița în public, în timpul vacanței sale la Brașov. Actrița a postat pe contul de socializare o fotografie, în care apare stând pe iarbă și hrănindu-și bebelușul. Rita s-a născut recent și le-a schimbat total viața părinților săi.

Laura Cosi a fost surprinsă pe iarbă, în timp ce îşi ţinea micuţa în braţe şi o hrănea. Ipostaza este una foarte emoţionantă ce a stârnit reacții neașteptate. Spre deosebire de alte vedete de la noi, care au fost dur criticate de internauți, pentru că și-au alăptat copiii în public, acum lucrurile au stat altfel, iar Laura a stârnit admirația.

laura-cosoi

”Cel mai frumos sentiment. Și eu sunt mamica și alăpteaz de 5 luni, ”Bravo Laura! Felicitari de la o mama care își alăptează fetița de 20 luni!” , ”Laura, ești impecabilă” , sunt câteva dintre reacțiile prietenilor virtuali.

Laura Cosoi, probleme după ce a născut. Actrița a povestit recent, pe blogul personal, cum s-a schimbat viața ei și a soțului acesteia, după venirea pe lume a Ritei. De asemenea, vedeta recunoaște că situația s-a complicat, după ce a ajuns acasă.

Citește și: Carmen Dan și-a cerut scuze la nouă zile de la violențele din Piața Victoriei. 5 jandarmi violenți, identificați

Citește mai multe despre alăptează și public pe Libertatea.

Comentarii