MENIU CAUTĂ

Laurette e oficial divorțată. „Astăzi s-a pronunțat”

Distribuie

Laurette a anunțat că astăzi s-a propunțat divorțul dintre ea și Ciprian Nistor. Vestea a fost dată de vedetă pe contul său de socializare.


„Astăzi s-a pronunțat divorțul,recunosc ca nu a fost ușor, cu ceva emoții, chiar mai multe decât atunci când m-am căsătorit. Îmi amintesc cu drag ziua în care am zis ”Da”, o căsătorie mult discutată și controversată, însă în care eu am crezut, sperând că soțul meu va veni acasă și ne vom bucura de toate lucrurile frumoase și de copii. Vreau să-i mulțumesc pentru tot ce a făcut pentru mine, în tot acest timp, sfaturi, grija cu care mă suna în fiecare zi, lucrurile frumoase pe care le-am învățat de la el si răbdarea pe care a avut-o cu mine atunci când treceam printr-o perioadă urâtă din viață. Îi doresc tot binele din lume și Dumnezeu să-i dea putere să treacă peste toate greutățile vieții și să ne vedem curând acasă. Îți mulțumesc pentru tot❤️Nistorică❤️”, a spus Laurette despre pronunțarea divorțului de Ciprian Nistor.

 

 

Laurette s-a îngrășat 10 kilograme vara asta

 

Deși s-a separat de cel care i-a fost partener de viață, lui Laurette pare să-i mergă foarte bine și se bucură din plin de tot ce-i oferă viața. Invitată la emisiunea Xtra Night Show, de la Antena 1, vedeta a mărturisit că a luat 10 kilograme în greutate în această vară.

„M-am îngrășat câteva kilograme, nu știu când, vreo 10 kilograme. În vara asta m-am îngrășat pentru că am mâncat de am spart, de toate. Nici nu mai am 20 de ani, mie îmi place cum arăt, merg la sală. Am o singură operație de implant de silicon”, a spus ea.

„Pe mine mă fac fericită momentele când Serena (n.r. fiica ei) se vede cu tatăl ei, atât timp cât copilul meu este fericit în preajma tatălui său e bine. În momentul de față sunt singură, el are o relație, pe mine mă interesează doar relația dintre ei doi. Nu mă mai mărit, Doamne Ferește. Vreau să am și eu pe cineva, o relație serioasă. Următorul o să fie un bărbat adevărat, cu adevărat„, a adăugat Laurette, potrivit spynews.ro.


Citește și: VIDEO / Anda Adam a avut o copilărie… sălbatică: „Făceam varză salteaua părinților!”


 

Citește mai multe despre anunt, Divort, ingrasat și oficial pe Libertatea.

Comentarii