MENIU CAUTĂ
31 Ian. 2017 12:38

Laurette se căsătorește. Când l-a cunoscut de fapt pe Ciprian Nistor. “Am avut atunci o relație de 6 luni”

Distribuie

Laurette se căsătorește cu Ciprian Nistor, cel care i-a fost alături în cele mai grele momente. Mulatra a povestit în direct la tv, totul despre relația cu bărbatul care a cucerit-o definitiv. Cei doi s-au cunoscut în 2014.

Laurette se căsătorește cu Ciprian Nistor și face mărturisiri emoționante despre cel care îi va deveni în curând soț. „A fost o decizie la care eu m-am gândit foarte, foarte mult, asta mi-am dorit. Noi ne-am cunoscut în 2014, am avut o relaţie de şase luni, după care am decis să mă întorc la tatăl fetiţei mele. Dar uite că drumurile ne-au adus din nou împreună. Da, când ne-am cunoscut, el era în libertate. (…) La câteva luni după ce m-am despărţit de fostul iubit, am fost cu Ciprian, după care am stat de vorbă cu el şi i-am spus că vreau să mă împac cu tatăl fiicei mele. Atunci m-am decis că poate nu am făcut tot ce mi-a stat în putinţă ca să am o familie alături de tatăl copilului meu”,  a spus ea la tv.

Laurette, alături de fiica ei, Serena

Laurette, alături de fiica ei, Serena

Laurette se căsătorește cu…fostul iubit

„Şi el are un băieţel (11 ani), şi au am o fetiţă, ne dorim să-i creştem împreună. În 2014, da, a cunoscut-o pe Serena. E un om educat, un om foarte deştept, ştie cum să se comporte cu copiii. În primul rând, el e un om foarte inteligent şi am foarte multe de învăţat de la el, respectul – un lucru care mi-a lipsit foarte mult, sinceritatea şi încrederea. (…) Este a doua oară când m-a cerut în căsătorie”, a mai spus Laurette.

Citește mai multe despre Ciprian Nistor și casatorie pe Libertatea.

Comentarii