Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Lidia Buble amână nunta și momentul când va deveni mamă. “Încă mă bucur de latura mea copilăroasă”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/ Lidia Buble amână nunta și momentul când va deveni mamă. “Încă mă bucur de latura mea copilăroasă”

EXCLUSIV/ Lidia Buble amână nunta și momentul când va deveni mamă. “Încă mă bucur de latura mea copilăroasă”

Lidia Buble amână nunta și momentul când va deveni mamă. Chiar dacă e din 2015 iubita lui Răzvan Simion și lucrurile merg perfect între ei, cântăreața, care abia a împlinit 25 de ani pe 9 iunie, spune că vrea să mai copilărească puțin. O atitudine perfectă pentru noua ei postura, cea de jurat în emisiunea de talente pentru copii Next Star”, al cărei nou sezon începe mâine, 16 iunie, la Antena 1.

De Ana Maria Marinescu,

În ciuda vârstei, Lidia are o experiență vastă cu copiii, având în vedere că are 10 frați și o mulțime de nepoți. Din acest motiv este convinsă că va exista chimie între ea și prichindeii care vor urca pe scenă.

Libertatea: Intri în juriul unei emisiuni pentru copii… Pe când unul al tău? Cam pe la ce vârstă ți-ai propus să devii mamă și câți copii ți-ai dori?

Lidia Buble: De foarte mulți ani îmi doream acest lucru! Sincer, eu încă sunt un copil și o să mai rămân așa ceva timp. Copiii vor veni pe lume atunci când va dori Dumnezeu. Și, cum eu provin dintr-o familie numeroasă, așa îmi doresc și mie, mulți copii. Dar toate la momentul potrivit, pentru că acum încă mă bucur de latura mea copilăroasă.

Lidia Buble amână nunta și momentul când va deveni mamă. Confirmarea relației noastre constă în sentimentele pe care ni le purtăm”

Tu și Răzvan sunteți împreună de câțiva ani. Sunteți logodiți? Pe când nunta?

Nu suntem logodiți, ne iubim și respectăm foarte mult dar, la fel ca în cazul copiilor, nu este cazul. Ne simțim foarte bine așa, iar confirmarea relației noastre constă în sentimentele pe care ni le purtăm.

Crezi că e mai greu să jurizezi copii sau adulți?

Am fi avut dreptul la o opțiune. PAH despre cum ne izbim de același tip de politicieni
Recomandări

Am fi avut dreptul la o opțiune. PAH despre cum ne izbim de același tip de politicieni

Emoțiile, în ambele cazuri, sunt la fel de puternice. În cazul meu, la “Next Star” voi încerca să fiu prietena tuturor copiilor participanți la emisiune și să nu fiu un jurat aspru. Ce-i drept, va fi greu pentru mine, fiindcă voi fi impresionată de toți, cu siguranță.

Te-ai pregătit în vreun fel pentru lucrul cu copiii, te-ai sfătuit cu oameni care au luat parte la astfel de show-uri?

Eu am experiențele proprii, cu frații și nepoțeii mei numeroși, după cum bine știți, și îmi va fi foarte ușor să mă împrietenesc cu ei. 

Te cunosc de undeva!”, Next Star”… ce urmează? Ce anume te mai tentează din televiziune – să joci într-un serial, să prezinți o emisiune, să jurizezi la un show de talente pentru adulți?

Eu sunt o persoană mereu gata de orice provocare, mai ales televizată. În toți anii din showbiz, am reușit să “culeg” tot ce e mai bun pentru mine și să dau dovadă de profesionalism și dăruire. Așa că sunt pregatită pentru orice!

Ca să îngroape un dosar de corupție din sănătate, un procuror DNA a căutat firma Agro Vlad, făcându-se că nu vede firma Agro-Vlad!
Recomandări

Ca să îngroape un dosar de corupție din sănătate, un procuror DNA a căutat firma Agro Vlad, făcându-se că nu vede firma Agro-Vlad!

Vacanță? Printre picături, când nu are filmări sau concerte

Care ai spune că e mai ocupat dintre voi doi, tu sau Răzvan? Și cum faceți să aveți totuși timp pentru voi?

Amândoi avem o viață plină, dar cu activități comune. El este managerul meu, așa că împărțim ambele aspecte, partea profesională cu cea personală. Răzvan este cel mai bun profesionist cu care eu puteam lucra vreodată, de la care am învățat și învăț multe lucruri. Este omul care m-a maturizat cel mai mult, din punct de vedere profesional.

Planuri de vacanță v-ați făcut?

Ne-am făcut planuri de vacanță chiar în perioada imediat următoare, în zilele în care nu am cântări și nici filmări pentru “Next Star”. De obicei, când avem timp liber, mai fugim, așa, într-o minivacanță, pentru a ne relaxa și scăpa de stresul cotidian.

Foto: Unica


VIDEO/ Ce face un primar când i-a plecat jumătate de comună la muncă în străinătate. Interviu cu Anton Anti, primarul din Butea, Iași

Close
Închide
  Close