Mergi direct la conținut »
Lidia Buble și Răzvan Simion au devenit părinți spirituali. “Am fost geloasă“
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Lidia Buble și Răzvan Simion au devenit părinți spirituali. “Am fost geloasă“

Lidia Buble și Răzvan Simion au devenit părinți spirituali. “Am fost geloasă“

Lidia Buble și Răzvan Simion au devenit, pentru prima oară împreună, părinți spirituali, iar emoțiile i-au copleșit pe cei doi. Interpreta a făcut primele declaraţii după creștinarea copilului pe care l-au botezat.

Lidia Buble a vorbit despre sentimentul imens de bucurie pe care l-a trăit în timpul slujbei de botez. Artista a mărturisit ca la un moment dat a fost geloasă pe iubitul ei, atunci când a ținut fetița în brațe.

„Lui Răzvan îi plac foarte mult copiii, se şi pricepe. Aş fi vrut să o ţin eu în braţe, am fost geloasă, dar am înţels că trebuie să o ţină el. E o prinţesă şi i-am luat o rochiţă de prinţesă. Urmează să sărbătorim acest eveniment minunat. Am fost copleşită de emoţii, mi-a plăcut mult”, a spus Lidia Buble la Antena Stars.

Ani la rând, pe lângă emisiunea matinală pe care o prezintă alături de colegul și prietenul lui Dani Oțil, Răzvan Simion a fost amfitrionul a tot soiul de petreceri. Începând cu 2019, el a trecut la alt nivel: acum organizează evenimente în salonul pe care îl are împreună cu doi asociați.

Citește și

Gestul cutremurător pe care a vrut să-l facă Prințul Harry după ce a aflat că mama lui a murit. Prințul Charles s-a opus imediat

 

Close
Închide
  Close