Mergi direct la conținut »
Loredana Groza și Răzvan Vasilescu, împreună în musicalul "We Will Rock You"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Loredana Groza și Răzvan Vasilescu, împreună în musicalul "We Will Rock You"

Loredana Groza și Răzvan Vasilescu, împreună în musicalul „We Will Rock You”

Fanii trupei Queen pot vedea în aprilie un musical de excepție montat pentru prima dată în România în regia lui Răzvan Mazilu: "We Will Rock You", o poveste despre controlul tehnologiei și efectele ei malefice într-un viitor nu foarte îndepărtat.

În montarea în premieră pentru țara noastră a libretului lui Ben Elton pe hiturile trupei Queen o vom putea vedea pe Loredana în Killer Queen, CEO-ul corporației GlobalSoft care a preluat controlul întregii lumi și a interzis muzica live. Omul ei de încredere este Khashoggi – seful serviciilor secrete, interpretat de actorul Adrian Nour.

Lucian Ionescu și Mara Captaru vor fi tinerii care se opun sistemului școlar creat de GlobalSoft, Galileo și Scaramouche, în două roluri emoționante despre doi adolescenți care odată cu prima dragoste descoperă și puterea de a-și afirma libertatea și autenticitatea. Într-una dintre cele mai surprinzătoare apariții, spectatorii îl vor putea descoperi pe Răzvan Vasilescu în rolul unui bibliotecar care deține cărti și mărturii despre muzica altor vremuri când existau trupe ca The Beatles sau Queen.  În rolul bibliotecarului Buddy va mai putea fi văzut și actorul Ion Radu Burlan.

10 tineri actori și cântăreți vor forma grupul de rebeli – Boemii – care încearcă să adune informații despre marile trupe live care activau în trecut, o epocă recunoscută în istorie drept The Rhapsody: Maria Alexievici, Luiza Cobori, Cristina Danu, Ana Maria Ivan, Alexa Niculae, Silviu Mircescu, Radu Mitrea, Vlad Nicolici, Alex Ștefănescu și Horea Suciu. Liderii boemilor – Brit și Oz – vor fi interpretați de Ciprian Teodorescu și Ana Bianca Popescu. Mihai Munteniță va fi profesorul scolii Ga Ga, iar în câteva apariții spectaculoase îl veți putea descoperi pe dansatorul Emil Rengle.

Loredana Groza joacă și în musicalul „Mamma Mia”, unde interpretează rolul Donna, rol care în filmul hollywoodian a fost interpretat de marea actriță Meryl Streep.


Citește și… Prima imagine cu Tibi Ușeriu, în spital după ce s-a retras din cursa extremă din Canada. „Mi-e rău, văd triplu și am senzația că îmi crapă capul”


 

Close
Închide
  Close