Mergi direct la conținut »
Maia Morgenstern a aflat de moartea tatălui ei, cu două ore înainte de premiera unui spectacol. “Nu o să mă împac niciodată”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Maia Morgenstern a aflat de moartea tatălui ei, cu două ore înainte de premiera unui spectacol. “Nu o să mă împac niciodată”

Maia Morgenstern a aflat de moartea tatălui ei, cu două ore înainte de premiera unui spectacol. “Nu o să mă împac niciodată”

 Maia Morgenstern a aflat de moartea tatălui ei, cu două ore înainte de premiera unui spectacol. Marea actriță a povestit despre cel mai mare regret al său.

De Livia Lixandru,

Maia Morgenstern a aflat de moartea tatăl lui cu puțin timp înainte de spectacolul “Vizita bătrânei doamne”. Aceasta a ales să urce pe scenă și nu să plece pentru a-și vedea tatăl, lucru pe care nu și-l va ierta niciodată.

“Pe multe nu le-am resimțit precum sacrificii. Dar timpul pe care l-am răpit copiilor și părinților mei îl resimt acum. Cu asta nu mă împac. Am aflat, cu două ore înainte de premiera spectacolului “Vizita bătrânei doamne” , de la Național, că tatăl meu s-a prăpădit. Evident, m-am dus la el după spectacol. N-am să-mi iert niciodată că nu m-am dus imediat, în clipa în care am fost sunată. Că am făcut bine, că am făcut rău, asta e treaba voastră să judecați. Dar cu asta, eu nu o să mă împac niciodată”, a spus actrița într-un interviu pentru evz.ro.

Maia Morgenstern a învățat secretele echilibrului de la tatăl ei. A început lecțiile de yoga la 5 ani. Maia Morgenstern este un nume de referință în lumea teatrului și filmului românesc, celebra actriță fiind apreciată și iubită pentru profesionalismul de care dă dovadă în fiecare proiect în care se implică. Indiferent de cât de încărcat ar avea programul, vedeta pune în aplicare anumite tehnici care o ajută să se relaxeze aproape instant.

Close
Închide
  Close