Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Maia Morgenstern a învățat secretele echilibrului de la tatăl ei. A început lecțiile de yoga la 5 ani
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/ Maia Morgenstern a învățat secretele echilibrului de la tatăl ei. A început lecțiile de yoga la 5 ani

EXCLUSIV/ Maia Morgenstern a învățat secretele echilibrului de la tatăl ei. A început lecțiile de yoga la 5 ani

Maia Morgenstern este un nume de referință în lumea teatrului și filmului românesc, celebra actriță fiind apreciată și iubită pentru profesionalismul de care dă dovadă în fiecare proiect în care se implică. Indiferent de cât de încărcat ar avea programul, vedeta pune în aplicare anumite tehnici care o ajută să se relaxeze aproape instant.

De Andreea Archip,

Maia Morgenstern nu a trebuit să urmeze cursuri pentru a dobândi un echilibru după care mulți tânjesc. A avut norocul să beneficieze încă din copilărie de sfaturile părintelui său. “Am învățat, știu să mă relaxez în 2 -10 minute, prin tehnici de respirație. Am învățat de la tata, pe vremea când nu era la modă și când știam mai puțin, ba chiar era prilej de a fi ridiculizat. Tata făcea yoga către sfârșitul anilor 70. Și era privit ca o ciudățenie și ceva de batjocură. De ce? Pentru că îndrăznea să facă ceea ce deprindea, ceea ce învăța el însuși și nu la o vârstă foarte tânără, dimpotrivă de acum către maturitate, bătrânețe, către apusul vieții, învăța yoga, tehnici, fără a cădea în vreo extremă, în vreun fanatism, fără a deveni vreo obsesie. Învăța tehnici de a te relaxa, de a vedea ceea ce vrei cu adevărat”, a declarat, pentru Libertatea, Maia Morgenstern.

Maia Morgenstern1

Le-a înțeles importanța după 30 de ani

Actrița își amintește că avea 5 ani la vremea respectivă și că nu prea dădea importanță acelor “lecții”. “Mă invita doar că nici nu înțelegeam, eram copilă, mă plictisea îngrozitor. Mai bine mă duceam să bat mingea pe stradă sau să joc șotronul, să sar coarda. Din păcate, am conștientizat foarte târziu, după 30 de ani”, a recunoscut actrița. Maia Morgenstern se bucură din plin de metodele de relaxare predate de tatăl ei, fapt ce o ajută atât în viața de zi cu zi, cât și în carieră.

Citește și:

Maia Morgenstern, la Zurich și Berlin cu spectacolul „Empire

Close
Închide
  Close