De Gabriel Penes, Cristina Ologeanu,

Spune că divorţul este un pas înainte

Tot în 2011, de data aceasta în februarie, invitată în platoul emisiunii „Dincolo de aparenţe”, difuzată de Antena 2, Maia Morgenstern vorbea deschis despre divorţul de primul ei soţ, actorul Claudiu Istodor. „N-a fost uşor pentru că au existat nişte crize de orgoliu, însă a fost un lucru foarte bun. Ţi se pare că e sfârşitul lumii vreun sfert de oră, vreo două săptămâni, vreo trei luni. Apoi îţi dai sema că ai făcut un pas înainte, că ai făcut ce trebuia, că s-a întâmplat un lucru important pentru curăţenia ta morală, sufletească şi sentimentală”.

Este în vacanţă cu soţul şi cu copiii

În cursul zilei de ieri, după tot tam-tamul pe marginea divorţului lor, Maia Morgenstern şi soţul ei au încercat să pună capăt speculaţiilor. „Sunt cu copiii, cu familia mea, cu soţul, suntem într-o foarte scurtă vacanţă„, a precizat actriţa în emisiunea „Drept la ţintă”, prezentată de Mădălin Ionescu la Kanal D. De altfel, şi unul dintre vecinii cuplului a declarat, pentru Libertatea, că nu i-a mai văzut de câteva zile intrând sau ieşind din casă. „Bănuiesc că sunt într-o vacanţă”, a spus vecinul Maiei Morgenstern, care a dorit să nu-şi dezvăluie identitatea.

S-au căsătorit de Crăciun


Maia Morgenstern şi Dumitru Băltăţeanu s-au căsătorit la 27 decembrie 2001, în a treia zi de Crăciun. Naş de cununie le-a fost poetul Mircea Dinescu. Cei doi s-au cunoscut în 2000, la Marsilia, Franţa, unde actriţa venise în turneu. Neurochirurgul a decis să părăsească Franţa, unde lucra, pentru a-şi urma iubita în România.

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."

Horoscop 15 noiembrie 2019. Vărsătorii trebuie să evite stresul prelungit și intens
HOROSCOP

Horoscop 15 noiembrie 2019. Vărsătorii trebuie să evite stresul prelungit și intens