MENIU CAUTĂ
09 Sep. 2018 17:48

Marcel Toader, mesaj pentru Cristi Brancu, după ce a izbucnit scandalul. “Spre disperarea lui, pot să spun că… “

Distribuie

Marcel Toader, mesaj pentru Cristi Brancu, după ce a izbucnit scandalul. Recent, realizatorul tv  a reamintit faptul că toată vara Marcel Toader a stat la Mamaia şi s-a întrebat din ce afaceri şi-a plătit acest sejur prelungit. Mai mult, acesta a precizat că afaceristul ar avea o relație cu avocata lui.

'Este adevărat că există o femeie în viața mea cu care m-am văzut mai mult de două ori. Într-adevăr este o femeie foarte frumoasă, cu cohi frumoși, o femeie asumată, inteligentă, independentă. Încerc să am o viață socială, personală. E o plăcere să întâlnești o femeie cu care să ai ce vorbi.

Ne-am întâlnit la un eveniment acum, trei, eram cu fosta soție. De-acolo m-a văzut, m-a plăcut. Spre disperarea lui Brancu pot să spun că m-a căutat după trei ani o domnișoară! O cheamă Daniela. Viața mea este o poveste și este pe Google!', a declarat Marcel Toader la Antena Stars.

Prezentatorul de televiziune Cristi Brancu a comentat, într-un vlog, despre viața omului de afaceri Marcel Toader. „Marcel Toader a devenit cunoscut odată cu Anamaria Ferentz. Deci a pornit de la Anamaria Ferentz, după care a urmat Gabriela Cristea, după care el și apoi Maria Constantin. Deci am putea spune că Maria Constantin este vedetă pentru că a existat cândva Anamaria Ferentz, care era cântăreață, care s-a cuplat cu un băiat foarte simpatic și degrabă bârfitor de femei la televizor', a afirmat Cristi Brancu, printre altele.

Citește și

Școlile moderne fără nici un elev. Condiții deplorabile și instituții 'la cheie', închise cu lacătul. Paradoxul învățământului rural

 

Citește mai multe despre Marcel Toader și Mesaj pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Liviu Dragnea, huiduit de un europarlamentar după discursul de la congresul PES
Comentarii