Mergi direct la conținut »
Scandal între Cristi Brancu și Marcel Toader. "Aștepti o replică la mizeria ta?"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Scandal între Cristi Brancu și Marcel Toader. "Aștepti o replică la mizeria ta?"

Scandal între Cristi Brancu și Marcel Toader. „Aștepti o replică la mizeria ta?”

Este scandal între omul de afaceri Marcel Toader și prezentatorul de televiziune Cristi Brancu.

De Dana Aramă,

Prezentatorul de televiziune Cristi Brancu a comentat, într-un vlog, despre viața omului de afaceri Marcel Toader.
„Marcel Toader a devenit cunoscut odată cu Anamaria Ferentz. Deci a pornit de la Anamaria ferentz, după care a urmat Gabriela Cristea, după care el și apoi Maria Constantin. Deci am putea spune că Maria Constantin este vedetă pentru că a existat cândva Anamaria Ferentz, care era cântăreață, care s-a cuplat cu un băiat foarte simpatic și degrabă bârfitor de femei la televizor”, a afirmat Cristi Brancu, printre altele.

Replica omului de afaceri Marcel Toader nu s-a lăsat prea mult așteptată. Acesta a transmis un mesaj pe contul său de socializare, dar și o fotografie mai veche cu Criti Brancu, în care aceasta avea ceva kilograme în plus.
„#Drept #la #Replică. Cristian Brancu ; te ignor… și… te iert !??? Așteptai o replică la mizeria ta? ?? iat-o…?”, a spus Marcel Toader.

Marcel Toader a divorțat, la începutul acestui an, de cântăreața de muzică populară Maria ConstantinOmul de afaceri are la activ șase căsnicii și tot atâtera divorțuri,.


Citește și: EXCLUSIV/Dosarul „Tigrul de platan”, micul monstru care ne poate îmbolnăvi. Toată Europa se chinuie să scape de copacul care atrage insecta, noi îl plantăm abuziv


 

Close
Închide
  Close