MENIU CAUTĂ

Scandal între Cristi Brancu și Marcel Toader. „Aștepti o replică la mizeria ta?”

Distribuie

Este scandal între omul de afaceri Marcel Toader și prezentatorul de televiziune Cristi Brancu.

Prezentatorul de televiziune Cristi Brancu a comentat, într-un vlog, despre viața omului de afaceri Marcel Toader.
„Marcel Toader a devenit cunoscut odată cu Anamaria Ferentz. Deci a pornit de la Anamaria ferentz, după care a urmat Gabriela Cristea, după care el și apoi Maria Constantin. Deci am putea spune că Maria Constantin este vedetă pentru că a existat cândva Anamaria Ferentz, care era cântăreață, care s-a cuplat cu un băiat foarte simpatic și degrabă bârfitor de femei la televizor”, a afirmat Cristi Brancu, printre altele.

Replica omului de afaceri Marcel Toader nu s-a lăsat prea mult așteptată. Acesta a transmis un mesaj pe contul său de socializare, dar și o fotografie mai veche cu Criti Brancu, în care aceasta avea ceva kilograme în plus.
„#Drept #la #Replică. Cristian Brancu ; te ignor… și… te iert !??? Așteptai o replică la mizeria ta? ?? iat-o…?”, a spus Marcel Toader.

Marcel Toader a divorțat, la începutul acestui an, de cântăreața de muzică populară Maria ConstantinOmul de afaceri are la activ șase căsnicii și tot atâtera divorțuri,.


Citește și: EXCLUSIV/Dosarul „Tigrul de platan”, micul monstru care ne poate îmbolnăvi. Toată Europa se chinuie să scape de copacul care atrage insecta, noi îl plantăm abuziv


 

Citește mai multe despre Cristi Brancu, Marcel Toader, critici, Declarații și replici pe Libertatea.

Comentarii