Mergi direct la conținut »
Marcel Toader vorbește despre Gabriela Cristea. "Am avut mereu o părere..."
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Marcel Toader vorbește despre Gabriela Cristea. "Am avut mereu o părere..."

Marcel Toader vorbește despre Gabriela Cristea. „Am avut mereu o părere…”

A divorțat cu mare scandal de Gabriela Cristea în urmă cu cinci ani, dar ce spune acum Marcel Toader despre fosta sa soție este incredibil. În anul 2013, omul de afaceri Marcel Toader și prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea se separau oficial. Divorțul dintre cei doi a fost unul cu scandal și cu multe acuzații de o parte și de alta.

De Dana Aramă,

La cinci ani de la divorțul de Gabriela Cristea, Marcel Toader a vorbit despre fosta sa parteneră de viață. Omul de afaceri, care a fost căsătorit de șase ori, a declarat, pentru wowbiz.ro, că are o părerea fantastică despre Gabriela Cristea și i-a făcut urări care mai de care mai frumoase.

 „Despre Gabriela am avut mereu o părere fantastică! Este una dintre cele mai bune moderatoare de televiziune. Îi doresc tot succesul din lume, fericire în familie, să-i fie fata sănătoasă, iar ea să îmbătrânească lângă soțul ei și să se iubească. Eu nu am resentimente. Fiecare are viața lui și drumul lui”, a spus Marcel Toader despre fosta sa soție.

După divorțul de Marcel Toader, Gabriela Cristea și-a găsit fericirea alături de muzicianul Tavi Clonda, împreună cu care are o fetiță, Victoria.


Citește și: RETROSPECTIVĂ/ Săptămâna haosului în politică. Punct culminant în războiul lui Dragnea cu Statul Paralel


 

Close
Închide
  Close