Mergi direct la conținut »
Marius Manole, în pericol să părăsească Uite cine dansează! “Arăți rău”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Marius Manole, în pericol să părăsească Uite cine dansează! “Arăți rău”

Marius Manole, în pericol să părăsească Uite cine dansează! “Arăți rău”

Marius Manole, în pericol să părăsească Uite cine dansează! Actorul a obţinut luni seară cele mai mari note de la juriul emisiunii, fiind pe primul loc în clasament, la egalitate cu actriţa Rona Hartner. 

De Livia Lixandru,

Marius Manole, în pericol să părăsească Uite cine dansează! Unul dintre concurenţii iubiţi ai emisiunii “Uite cine dansează!”, show-ul Pro TV, este actorul şi realizatorul emisiunii matinale la Smart FM, Marius Manole.

Marius Manole, în pericol să părăsească Uite cine dansează!, la sfatul mamei sale

Deşi, la fiecare ediţie a emisiunii, s-a aflat în topul clasamentului ca urmare a notelor primite de la juriu, Manole este sfătuit călduros să se retragă. “Copilule, arăţi rău, tot oraşul îmi spune, de ce să munceşti atât de mult şi pentru ce?” i-a spus mama lui ingrijorata. Manole a răspuns că a semnat un contract, nu poate pur şi simplu să iasă din scenă că aşa I s-a năzărit. “Cum crezi că aş putea să ies din concurs?” i-a replicat el. “Te impedici şi cazi”, i-a spus doamna Manole. “Apoi rogi oamenii să nu te mai voteze şi pe juraţi – să-ţi dea note mici”, a povestit Marius Manole, râzând copios, la matinalul “Smart FM”.

Actorul a obţinut luni seară cele mai mari note de la juriul emisiunii, fiind pe primul loc în clasament, la egalitate cu actriţa Rona Hartner. Dansul contemporan pe care l-a interpretat alături de partenera să, Olesea Nespeac, i-a adus un nouă, oferit în premieră de exigentul Mihai Petre la acest concurs.

Pe contul său de pe o rețea de socializare, actorul Marius Manole, care a slăbit 7 kilograme într-o săptămână, a publicat o fotografie de pe vremea când era doar un copil de o șchioapă. „În seara asta la #uitecinedanseaza împreuna cu Olesea voi dansa despre băiețelul ăsta. 1minut 4o ..Atât!”, le-a transmis el fanilor săi.

 

Close
Închide
  Close