Mergi direct la conținut »
Actorul Marius Manole a slăbit 7 kilograme într-o săptămână. Dieta strictă pe care a ținut-o
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Actorul Marius Manole a slăbit 7 kilograme într-o săptămână. Dieta strictă pe care a ținut-o

Actorul Marius Manole a slăbit 7 kilograme într-o săptămână. Dieta strictă pe care a ținut-o

Actorul Marius Manole a slăbit 7 kilograme într-o săptămână cu dieta Oshawa. Actorul a ținut un regim extrem de dur, pentru a se prezenta impecabil pe scena Teatrului Național, în spectacolul "Oscar şi tanti Roz".

De Livia Lixandru,

Actorul Marius Manole a slăbit 7 kilograme . Avea nevoie să slăbească 7 kilograme, ceea ce a şi reuşit, după opt zile de mâncat doar cereale fierte cu sare şi de băut apă plata. Manole şi-a cerut scuze că nu a putut nici măcar gustă preparatele de pe masă şi cu o voinţă de fier a şi reuşit această performanţă. Dorina Chiriac, Rodica Mandache, Lausa Cosoi însoţită de soţ, Patrizia Paglieri sunt doar câţiva dintre cei care au intrat în studioul emisiunii matinale Marius FM. Partea amuzantă este că, în ciuda abudentei de delicatese, Manole şi-a scos cutia cu hrişca, din care s-a înfruptat privind cu jind la bunătăţi. Pentru că el ţine un regim extrem de dur, Oshawa, pentru a fi în formă în această seară, când joacă rolul băieţelului din piesă „Oscar şi tanti Roz”.

Marius Manole a slăbit 7 kilograme într-o săptămână. Actorul a împlinit astăzi 38 de ani

O pictură, un stilou Montblanc de la Marius Tucă, multe delicatese culinare şi mii de urări de la fani şi ascultători au fost cadourile primite de Marius Manole , cu ocazia împlinirii a 38 de ani. Torturi vegane şi torturi cu ciocolată şi frişcă, sticle de şampanie de diverse dimensiuni, brânzeturi speciale, preparate pe gustul sărbătoritului, plus prezenţa prietenilor în studioul Marius FM au fost surprizele pe care actorul Teatrului Naţional le-a primit cu emoţie.

Marius Manole a absolvit în 2001 Universitatea de Arte „George Enescu” din Iași, secția Actorie, la clasa profesor Emil Coșeriu și Cornelia Gheorghe. Între 2002 – 2003, a urmat cursurile Secției de Coregrafie de la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București. De asemenea a participat la stagiile din cadrul Academiei Itinerante Andrei Șerban, la Horezu și la New York, atelier realizat de ICR New York cu sprijinul ICR București, în 2009.

 

 

 

Close
Închide
  Close