Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Maia Morgenstern și Răzvan Vasilescu îl iau de urechi pe Marius Moga! Îl vor mai responsabil

Maia Morgenstern și Răzvan Vasilescu îl iau de urechi pe Marius Moga! Îl vor mai responsabil

Maia Morgenstern și Răzvan Vasilescu sunt părinții lui Marius Moga. Compozitorul, care încă mai copilărește având în vedere că a aceptat postul de jurat la ”Vocea României Junior”, a filmat alături de cunoscuții actori ai cinematografiei noastre pentru noul său videoclip ce însoțește piesa ”Mă doare la bass”.

De Florian Gheorghe,

Prietenia muzicianului (36 ani) cu Maia Morgenstern este destul de sudată având în vedere că actrița a mai apărut alături de Marius Moga într-un videoclip, în urmă cu mai mult de zece ani, la piesa compusă de el pentru formația Simplu, ”Mr. Originality”.

Maia Morgenstern și Răzvan Vasilescu îl iau de urechi pe Marius Moga! Îl vor mai responsabil

Moga a filmat alături de ”părinții săi” la inițiativa fratelui său, Iulian Moga, cel ce semnează și regia videoclipului, și a îmbrăcat în film mai multe roluri, unul mai surprinzător decât altul. În filmul, care a fost lansat ieri, Moga este când bucătar, vânzător de instrumente muzicale, ba chiar și un simpatic bătrânel.  Printre cei care își doresc să transforme melodia ”Mă doare la bass” într-un succes estival se numără și Shift & Whats Up, artiștii ”angajați” ai lui Marius Moga.

Dacă la colaborarea precedentă, videoclipul ” Mr. Originality”, Maia Morgenstern, în vârstă de 56 de ani, îi dă un cap în gură lui Moga, în noul scenariu, respectabila actriță este mama ce vrea să-I trateze iresponsabilitatea fiului său.

CITESTE SI:

VIDEO/Leo Iorga, aplaudat de mii de oameni pentru puterea sa de luptă. A cântat impecabil, așezat pe un scaun

Close
Închide
  Close