Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Bobonete are fani și printre puștani! Actorul, vedetă la școala fiului său: “Colegii lui Octav s-au obișnuit cu mine”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO/ Bobonete are fani și printre puștani! Actorul, vedetă la școala fiului său: “Colegii lui Octav s-au obișnuit cu mine”

VIDEO/ Bobonete are fani și printre puștani! Actorul, vedetă la școala fiului său: “Colegii lui Octav s-au obișnuit cu mine”

Mihai Bobonete a câștigat un capital serios de simpatie din partea publicului, ca urmare a interpretării personajului Bobiță în serialul “Las Fierbinți” de la PRO TV. Actorul are fani inclusiv printre colegii de școală ai băiețelului său.

De Andreea Romaniuc Archip,

Când nu are filmări sau spectacole, Mihai Bobonete se ocupă îndeaproape de cei doi copii ai săi. Rolul de tată este primordial și îl face cu mare plăcere.

Recunoaște că nu poate rezista cerințelor copiilor și că, uneori, întrece din propria inițiativă limitele pe care singur le impune.

“În mare parte a timpului, da, cam le fac toate poftele. Dar pe de altă parte, și ei ne răsplătesc cu reușite, cu o evoluție din ce în ce mai frumoasă, de-a lungul timpului, așa că oarecum compensează. Bine, câteodată mai depășesc și limitele, dar na, atât timp cât ne permitem și putem să facem asta, de ce nu?”, ne-a spus Mihai Bobonete.

“Colegii lui Octav s-au obișnuit cu mine, sunt o prezență zilnică!”

Bobonete recunoaște că nu are cum să treacă neobservat când își însoțește fiul la școală. Colegii băiatului se bucură să îl vadă și au existat perioade când au vrut neapărat să aibă o amintire cu el.

“Sunt foarte mulți copii care se uită la serial și mă recunosc din «Las Fierbinți». Mult timp am făcut poze, dar acum, colegii lui Octav s-au obișnuit deja cu mine, sunt o prezență zilnică acolo, pentru că mă duc să îl iau de la școală. Copiii mă știu, nu mai este o chestie inedită și cred că așa ar și trebui să se întâmple. Adică nu aș vrea ca în fiecare zi să zică: «Uau! Uite-l pe ăla!»”, ne-a mărturisit îndrăgitul actor.

Foto: Dumitru Angelescu; Video: George Capoianu


Fiul cel mare al lui Andrei Pleșu, implicat într-un scandal cu droguri

WikiLeaks: Julian Assange o să fie arestat în „câteva ore sau zile”. Organizația acuză ambasada Ecuadorului că-l va „expulza”

Close
Închide
  Close