MENIU CAUTĂ

Mihai Petre și-a botezat fiica. Prima imagine de la eveniment

Distribuie

Dansatorul și coregraful Mihai Petre și-a botezat fata cea mică. Evenimentul a avut loc sâmbătă, 10 noiembrie.

 

Mihai Petre a devenit tătic pentru a doua oară în luna august a acestui an. Soția sa, Elwira, a adus pe lume o fetiță care a primit numele Ariana. Cei doi mai au un copil, tot o fetiță, care se numește Catinca.

Sâmbătă, 10 noiebrie, Elwira și Mihai Petre au botezat-o pe Ariana, la eveniment fiind prezente și rudele din Polonia (n.r. țara de origine a Elwirei Petre), după cum a dezvăluit binecunoscutul coregraf.

Pe contul său de instagram, Mihai Petre a dat publicității prima fotografie din ziua botezului fetiței lui mai mici. În imagine, Mihai Petre apare alături de Elwira, soția sa, dar și de cele două fiice ale lor. Coregraful este pus la patru ace, la costum, în timp ce partenera sa de viață a ales o rochie simplă și rafinată, de culoare albastră.

„Ale mele toate ❤️ #botez #ariana #ilinca #catinca”, este mesajul postat de Mihai Petre.
„Da, ne-am gândit cum o să o cheme pe micuță. O va chema Ariana Ilinca. Ariana e de la Elwira și Ilinca de la mine. Ilinca e un nume care îmi sună foarte bine mie. Pe cealaltă fiică a mea o cheamă Catinca și nu știu de ce așa îmi sunt dragi mie. Îmi sună bine. Mă simt bine cu numele astea, cu fetele mele”, declara Mihai Petre după nașterea celei de-a doua fetițe.

Citește și: INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ/ Chirurgul Gheorghe Ștefan lovește din nou! După foarfeci, a uitat și „un ghem” de ațe într-un alt pacient!

 

Citește mai multe despre elwira petre, mihai petre, ariana și botez pe Libertatea.

Comentarii