De Dana Aramă,

Mihai Petre, pe care telespectatorii îl știu în calitate de jurat la emisiunea Uite cine dansează, este căsătorit cu Elwira Duda. Cei doi au împreună o minunăție de fetiță, blondă și foarte frumoasă, ca o păpușă, după care coregraful este topit.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru revista Viva, Mihai Petre, care și-a aniversat ziua de naștere în luna martie, a dezvăluit câteva detalii din viața sa.

 

Ce fetiță frumoasă are Mihai Petre. „Dansez în fiecare zi cu ea prin casă”

Mihai Petre a mărturisit că obișnuiește să danseze cu fiica sa, Catinca, prin casă.

„Dansez în fiecare zi cu fiica mea prin casă, îi place foarte mult. Până acum, voia să se facă fermier sau pompier și acum vrea balerină. Așa că, în fiecare zi, dansez cu ea”, a declarat juratul.

Întrebat care a fost cel mai frumos dans pe care l-a dansat vreodată, Mihai petre a afirmat:

„Cu siguranță nu dansul de la nuntă. Au fost multe dansuri în care m-am simțit bine, până la urmă e vorba de percepția subiectului. Au fost multe momente în care m-am simțit excelent. Câteva prin competiții și unul sau două făcând demonstrații la emisiuni”.

Juratul de la show-ul Uite cine dansează a vorbit și despre colegii săi de la emisiune: Florin Călinescu, Andreea marin și Gigi Căciuleanu.

„Florin are un umor imbatabil, e fantastic și cred că este un tip de la care am foarte multe de învățat, un profesor de divertis­ment. Andreea e o doamnă în adevăratul sens al cuvântului, mi se pare extrem de elegantă și de rasată și foarte feminină. Iar Gigi e un boem interesant, mi se pare po­ezia de la masa juriului”, a spus el.

Citește mai multe pe www.viva.ro

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."

Horoscop 15 noiembrie 2019. Vărsătorii trebuie să evite stresul prelungit și intens
HOROSCOP

Horoscop 15 noiembrie 2019. Vărsătorii trebuie să evite stresul prelungit și intens