MENIU CAUTĂ
31 Aug. 2018 12:45

Mihai Petre a devenit tătic a doua oară. Prima fotografie cu bebelușul

Distribuie

Mihai Petre este în culmea fericirii. Acesta a devenit ttă pentru a doua oară. Soția sa a adus pe lume o fetiță.

Mihai Petre a devenit tătic pentru a doua oară. Soția sa, Elwira, a adus pe lume o fetiță. Cei doi mai au un copil, tot o fetiță, care se numește Catinca.

„Te asigur că una dintre cele mai puternice emoții pe care le poți trăi este să îți ții copilul pentru prima dată în brațe”, este mesajul transmis de Mihai Petre pe o rețea de socializare.

 

Binecunoscutul dansator și coregraf a dat publicității și prima fotografie cu bebelușul său.

Și Elwira a postat o fotografie cu fetița nou-născută, însoțită de următorul mesaj: „Bine ai venit, îngerul [email protected]!”

 

 

Discuții privind numele copilului

 

„Catinca propune niște nume de desene animate… Vom găsi o variantă cu care să fim toți fericiți, o variantă și românească și polonă. Catinca se mai numește și Isabela, după bunica din partea mamei ei’, spunea Mihai Petre într-un interviu live pe pagina de Facebook a revistei Viva.

„Avem o listă întreagă de nume. Trebuie să luăm în considerare și pucntul de vedere al Catincăi.  Le scriem pe toate și o să ne hotărâm la un moment dat”, l-a completat Elwira Petre pe partenerul ei de viață.


Citește și: Confesiunile unei fugare. Pictorialul care a încins spiritele în România! Revista VIVA! are imagini cu Elena Udrea gravidă în Costa Rica


 

Citește mai multe despre elwira petre, mihai petre și tata pe Libertatea.

Comentarii