Mergi direct la conținut »
Mirela Vaida, enervată la culme. "Doamne ferește! Mă dezic total"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mirela Vaida, enervată la culme. "Doamne ferește! Mă dezic total"

Mirela Vaida, enervată la culme. „Doamne ferește! Mă dezic total”

Mirela Vaida a decis să spună lucrurilor pe nume după ce s-a scris că ar fi fost dată afară de la Antena 1 și că ar fi semnat cu alt post TV.

Mirela Vaida a încheit colaborarea cu postul de televiziujne Antena 1. deranjată de faptul că s-a spus că ar fi fost dată afară și că ar fi semnat cu o altă televiziune, Mirela vaida a decis să spună chiar ea cum stă situația.

 „Doamne ferește!! Dragilor, mă dezic total de toate articolele de scandal, gen „am fost data afară pentru că negociam cu concuren’a”, „am fost concediată”, „cu ce televiziune a bătut palmă Vaida” etc.!!! Nu am fost concediată de Antenă! În televiziune se lucrează pe proiect! Când se încheie proiectul, e gata și contractul, dacă nu există alt proiect imediat!! Sunt însărcinată în 7 luni!!! ?

Nu m-a dat nimeni afară! Nu am negociat cu nicio concurență! ? Contractul cu TVR este semnat fix pentru concursul Eurovision  la care Antenă m-a susținut masiv și în 2014, când am mai participat), iar prezența mea în diverse emisiuni, la Antena 1, Antena Stars, România TV, TVR s-a făcut doar pentru promovarea piesei Underground cu care voi participa în semifinală de la Iași! Toți concurenții își promovează piesele peste tot, în această perioadă!! E lipsă de subiecte în presă, clar!! ? Și dacă tot v-am abordat, vă rog mult să mă și susțineți prin vot pe 27 ianuarie, în semifinala de la Iași!! Hai, să avem o duminică frumoasă cu toții!!! ??❤️”, a spus Mirela vaida în mediul online.

Tolo: Criza COVID-19 și carantina de la Suceava. Nu-i mai faceți zombi pe români!
Recomandări

Tolo: Criza COVID-19 și carantina de la Suceava. Nu-i mai faceți zombi pe români!

 

Mirela Vaida este cunoscută publicului larg din postura de actriță și de prezentatoare de televiziune. Vedeta a moderat numeroase show-uri TV care s-au bucurat de succces.  Mirela Vaida are 36 de ani. Din anul 2010 este căsătorită cu Alexandru Vaida. Mirela Vaida are doi copii, Carla și VladimirVedeta este însărcinată cu cel de-al treilea copil. Ea va aduce pe lume un băiețel.

Citește și: Frații Cantona vin în România să facă un film despre Steaua! Libertatea a aflat totul de la Joel, fratele mai mic din „clanul Cantona”

 

Close
Închide
  Close