Mergi direct la conținut »
Mirela Vaida a recunoscut prin ce trece în această perioadă. “ Dă și ușoară dependență“
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Mirela Vaida a recunoscut prin ce trece în această perioadă. “ Dă și ușoară dependență“

 Însărcinată pentru a treia oară, Mirela Vaida petrece mai mult timp cu cei doi copii ai ei, recunoscând că aceștia au devenit dependenți de ea și speră ca, în momentul în care aceasta va trebui să se întoarcă pe micul ecran, ruptura dintre ei să nu fie una mare.

„Copiii sunt încântaţi pentru că mă găsesc acasă acum, când vin de la grădiniţă sau mă duc eu şi îi iau de la grădiniţă şi lor li se pare aşa: Uau, a venit mami să ne ia de la grădiniţă. Dar de cele mai multe ori mă găsesc ei acasă, mergem împreună la activităţile de după grădiniţă, suntem tot timpul împreună, dormim împreună, mâncăm, ne jucăm împreună şi le place, dar chestia asta dă şi o uşoară dependenţă pentru că deja nu mai pot să mai mişc un pas până nu le spun lor şi ei sunt peste tot: Mami, mami, unde e mami? Nu vor cu tati că vor cu mami. Adică şi ataşamentul acesta dă în altele, trebuie să menţinem un echilibru că altfel, când o să vreau să plec din nou, nu o să mai pot, dar e ok, e frumos”, a spus Mirela Vaida la Antena Stars.

Citește și

Polițiștii caută hoții de trei săptămâni. Casa şefei de protocol a lui Iohannis ar fi fost spartă de o grupare care a mai furat din locuințe din Ilfov

 

Close
Închide
  Close