Mergi direct la conținut »
Polițiștii caută hoții de trei săptămâni. Casa şefei de protocol a lui Iohannis ar fi fost spartă de o grupare care a mai furat din locuințe din Ilfov
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Polițiștii caută hoții de trei săptămâni. Casa şefei de protocol a lui Iohannis ar fi fost spartă de o grupare care a mai furat din locuințe din Ilfov

Au trecut aproape trei săptămâni de când casa Deliei Dinu, consiliera preşedintelui, a fost spartă în timp de aceasta se afla cu Klaus Iohannis la manifestările pentru Centenarul Marii Uniri, de la Bucureşti şi Alba Iulia.

De Remus Vlad,

Polițiștii din Ilfov nu au reuşit să dea de urma infractorilor, dar au indicii că modul de operare este similar cu alte spargeri de locuințe din Domneşti, acolo unde se afla imobilul consilierei de la Cotroceni.

Hoţii au mai dat spargeri în zona respectivă

„Există un mod de operare care seamănă cu alte cazuri pe care le avem în instrumentare, în acea zonă. Nu este exclus să vorbim despre aceeaşi grupare”, ne-au spus surse judiciare.

Hoţii au intrat în casa Deliei Dinu forțând geamul uneia dintre camerele de parter şi au luat mai multe bunuri de valoare.

Delia Dinu a fost șefa Departamentului Protocol și în mandatul lui Traian Băsescu. Delia Dinu a fost numită consilier de stat pe 28 august 2012 și consilier prezidențial pe 1 iulie 2016.


Citește și: Șeful Radioului public va fi audiat în Parlament, după dezvăluirile Libertatea. Surse din SRR: „Georgică Severin consideră audierea o pierdere de timp”. Șeful RRA: „Nu am spus așa ceva!”

Close
Închide
  Close