De Dana Aramă,

La emisiunea Xtra Night Show, de la Antena 1, designerul Adrian Oianu a fost invitat să analize ținutele purtate de vedete la un eveniment monden.

Printre vedetele comentate s-a aflat și Misty, partenera de viață a muzicianului Keo.

„Misty… cu Keo, de i-a spart casa lu’…”, a spus Cătălin Bordea, colegul lui Dan Capatos în emisiunea.

Adrian Oianu a comentat:

„Cum să încep? Un spate frumos… Dacă ar trăi Coco Chanel și ar vedea cum e purtată geanta ei probabil că ar mai muri de zece ori… Cu săndulețele argintii și geanta, în sfârșit… Ținuta e legată, cu burciul gol, gen dancing samba. Pantaloni prea lungi…”

Misty a reacționat pe contul său de socializare:

„Pantalonii prea lungi, mi-i asum! Am luat ținuta de la Monarh FashionDesign cu puțin timp înainte de evenimentul acesta și am crezut că cele mai înalte tocuri pe care le aveam acasă will do it ? n-a fost așa, “S-a produs o extorsiune a unei…într-o…după care… puteți uita! “ ???.

În altă ordine de idei, asta cu “ E aia care a spart casa lu…!“ e mega răsuflată! Get over it like everybody did! N-a spart nimeni nicio casă, era spartă și terminată demult! Așa…

Ceea ce nu am înțeles, deși domnul Oianu a explicat, dar nu prea… ? Cum se poartă această geantă “Coco “ până la urmă? Cam atât… Mulțumesc ?”

În luna decembrie a anului 2017, Misty, partenera de viață a muzicianului Keo, a adus-o pe lume pe fetița cuplului, Arya Violette. Misty este cea alături de care Keo și-a format o familie după despărțirea cu scandal de cântăreața Andreea Bălan.

Citeşte şi:

Prima ieșire la un eveniment pentru Misty în aproape doi ani. „A fost alegerea, dorința și cea mai mare plăcere din viața asta de a sta cu pitica acasă”

Ce petrecere frumoasă i-a organizat Misty lui Keo de ziua lui de naștere! Mesajul superb de pe tort | FOTO

Keo și Misty și-au botezat fetița în mare secret. “Am vrut să facem acest lucru departe de ochii lumii“

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul
GSP.RO

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul

Horoscop 3 aprilie 2020. Gemenii au momentul lor de strălucire
HOROSCOP

Horoscop 3 aprilie 2020. Gemenii au momentul lor de strălucire