Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Andreea Bălan şi Keo S-AU DESPĂRŢIT OFICIAL! Cântăreaţa A DEZVĂLUIT MOTIVUL

De Madalina Ciodaru Burada, Alina Dan,

După ce în urmă cu doar câteva săptămâni dezminţea zvonurile care spuneau încă de atunci că relaţia a ajuns la final, Andreea Bălan şi Keo au anunţat oficial că nu mai formează un cuplu. „Da, ne-am despărţit. Problema noastră  a fost că eu îmi doresc o familie, îmi doresc să am un copil. Acest lucru nu s-a întâmplat”, a motivat Andreea Bălan despărţirea de Keo.
Andreea Bălan şi Keo s-au despărţit după aproape 9 ani de relaţie şi după ce tocmai terminaseră de amenajat şi vila luxoasă în care s-a mutat cu iubitul ei.”Dezmint oficial această ştire”, a scris Andreea negru pe alb, prietenilor ei de pe Facebook.
Cu toate acestea, ieri, cei doi au recunoscut că relaţia lor este încheiată. „Am luat o pauză” au declarat amândoi.
„La un moment dat, dacă nu mai eşti pe acelaşi drum cu omul de lângă tine… Ne-am răcit pentru că am avut dorinţe diferite. Eu am trecut la un alt nivel, am evoluat, acum îmi doresc o familie, iar el nu. Şi, pentru că nu eram pe aceeaşi lungime de undă, am luat o pauză„, a povestit Andreea azi, la Acces Direct.
Artista subliniază că faptul că ea şi Keo împart aceeaşi casă – care a fost construită pe parcursul a doi ani sub atenta supraveghere a artistului – nu este un impediment.
Casa este un duplex, aşa că, practic, spaţiul locativ nu este o problemă„, a mai spus Andreea.
Deşi despărţirea de Keo nu rezolvă cauza – adică nu îi aduce Andreei mai repede o familie şi un copil – ea pare hotărâtă să pună capăt definitiv relaţiei cu Keo.
„Să te ceară de nevastă după 10 ani de relaţie.. nu ştiu… mi se pare puţin penibil”, este ea de părere.
Andreea a mai explicat că despărţirea de Keo vine după mai multe luni în care a dezbătut acest subiect, dar fără niciun rezultat.

AU CONSTRUIT DE LA ZERO

Parcă nimic nu anunţa dezastrul ce avea să urmeze. În urmă cu o lună, Andreea Bălan şi Keo şi-au investit economiile, în jur de 300.000 de euro, într-o superbă vilă, situată în Băneasa. Casa este foarte spaţioasă, de circa 350 de metri pătraţi, cu şapte camere şi dotată cu aparatură şi mobilier de cea mai bună calitate.
Andreea şi-a făcut şi o sală de dans, iar Keo şi-a amenajat un imens studio. De asemenea, soliştii şi-au construit aici şi o sală de fitness, precum şi dressinguri imense, în care artista să-şi poată depozita atât hainele ei de scenă, cât şi pe ale dansatoarelor ei.
Totuşi, din „schiţă” lipsea doar camera copilului mult dorit de cântăreaţă. „Bebeluşul va avea şi el camera lui, din cele şapte câte sunt, vom avea de unde alege”, mărturisea atunci Andreea pentru Libertatea.

Close
Închide
  Close