Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Imagini în premieră de la repetițiile pentru musicalul ”Dacă noi ne iubim”, pe muzica Holograf. Fiul chitaristului Romeo Dediu e printre dansatori!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO/ Imagini în premieră de la repetițiile pentru musicalul ”Dacă noi ne iubim”, pe muzica Holograf. Fiul chitaristului Romeo Dediu e printre dansatori!

VIDEO/ Imagini în premieră de la repetițiile pentru musicalul ”Dacă noi ne iubim”, pe muzica Holograf. Fiul chitaristului Romeo Dediu e printre dansatori!

Cele mai frumoase balade lansate de Holograf, în interpretarea a 50 de adolescenți talentați, actori și soliști sau musicalul ”Dacă noi ne iubim”. Libertatea a ”tras cu ochiul” și vă oferă în premieră imagini de la repetiții.

De Florian Gheorghe,

Spectacolul conceput de actrița și profesoara Maria Julieta Georoiu, în colaborare cu chitaristul trupei Holograf, Romeo Dediu, va avea o avampremieră pe 9 iunie, la Teatrul bucureștean Metropolis. ”Sunt foarte mulțumită de munca tinerilor. Cu siguranță va fi un spectacol savuros”, ne-a declarat Maria Julieta Georoiu.

Musicalul ”Dacă noi ne iubim”, pe muzica Holograf va fi pus în scenă pe 9 iunie

Bineînțeles, la premiera ineditului spectacolului vor fi prezenți și trupeții de la Holograf, în frunte cu Dan Bittman, a căror muzică și versuri i-a inspirit pe tinerii artiști ce au scris scenariul spectacolului – Anastasia Jinga și Rareș Fota.

Distribuția musical-ului esteuna impresionată, 50 de adolescenți ce fac parte din trupa de teatru Victoria Art, premiați la cele mai mai importante festivaluri de teatru sau muzică din țară, au fost selectați să joace în acest show muzical cu și despre adolescenți, pe muzica și versurile formației Holograf.

În rândul tinerilor care vor urca pe scenă se numără și Alex, băiatul lui Romeo Dediu, chitaristului popularei trupe. Elev în clasa a XII-a, Alex Dediu a jucat în multe alte piese de teatru. De altfel, în imaginile surprinse de Libertatea la repetiții, apare și Alex, care și-a luat rolul foarte în serios.

”Dincolo de nori”, ”Ți-am dat un inel”, ”Undeva departe”, ”Să nu-mi iei niciodată dragostea”, ”Viața are gust” sau ”Cât de departe” sunt câteva din piesele ce vor fi reinterpretate de tinerii actori ce fac parte din distribuția musicalului.

EXCLUSIV / Ce s-ar fi făcut Gică Hagi dacă nu ajungea fotbalist. ”Taică-su îi aranjase să fie șef de sală”

Close
Închide
  Close