Mergi direct la conținut »
Nadine, manifest pentru România. "Sunt neagră de furie și durere"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Nadine, manifest pentru România. "Sunt neagră de furie și durere"

Nadine, manifest pentru România. „Sunt neagră de furie și durere”

Nadine a scris un text-manifest pentru ceea ce se întâmplă în România. Vedeta și-a spus foarte categoric părerea.

De Dana Aramă,

Nadine, care face liceul la 40 de ani, a scris un text emoționant pe contul său de pe o rețea de socializare.

Nadine, care de curând a mărturisit cum a reușit să renunțe la alcool, a vorbit despre România și despre ceea ce se petrece, îndemnându-i pe oameni să învețe să se comporte civilizat în societate.

„Îmi iubesc țara și îmi iubesc compatrioții, deși nu arăt ca ei și nu am trăit la fel. Nu am fost niciodată la țară când eram copil, nu am avut bunici care să frămante pâinea sau să facă diverse pe care le văd share-uite pe net cu multă nostalgie. Nu pot spune că sunt român din tată în fiu și nici că urlă Decebal în mine.

Cu toate aceasta, îmi ador țara, îi iubesc istoria pe care nu prea o cunosc, dar am început să o studiez. Sunt neagră de furie și durere că pleacă români din țara noastră, și mă bucur pentru ei în egală măsură. Pricep de ce suntem unde suntem, ca societate, dar nu pricep ( sau mie teamă să realizez), de ce există români care scuipă pe stradă, golesc scrumierele la semafor și altele pe care le observați și voi.

Gigi Marian Osoloș, coregraful școlii de dans din Constanța care își abuza fizic și sexual elevele, folosea relațiile cu anumiți ”grei” din PSD ca să le terorizeze
Recomandări

Gigi Marian Osoloș, coregraful școlii de dans din Constanța care își abuza fizic și sexual elevele, folosea relațiile cu anumiți ”grei” din PSD ca să le terorizeze

De azi înainte vreau să fac manifeste virtuale. Cu ajutorul vostru, să le dăm share, să ajungă la cât mai mulți români și poate, poate înviem bunul simț în viață noastră socială de zi cu zi. Dacă aveți teme pentru aceste manifeste, le aștept cu drag și am să le postez. Eu am o lista tare lungă. Te îmbrățișez ! ❤️#zisisifacut #arezisulcufacutul #român #românește #bunsimt #civilitate #românia”, este mesajul postat de Nadine pe contul său de pe o rețea de socializare.


Citește și: VIDEO/ România, țara adoptivă pentru muncitorii din Asia. Importăm forță de muncă din Sri Lanka şi Vietnam


 

Close
Închide
  Close