Mergi direct la conținut »
Nadine, despre cum a renunțat la alcool. "Din septembrie până acum am băut maxim 5 pahare de vin și de fiecare dată mi-a fost rău după"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Nadine, despre cum a renunțat la alcool. "Din septembrie până acum am băut maxim 5 pahare de vin și de fiecare dată mi-a fost rău după"

Nadine, despre cum a renunțat la alcool. „Din septembrie până acum am băut maxim 5 pahare de vin și de fiecare dată mi-a fost rău după”

Nadine a făcut mărtuisiri neștiute despre viața sa. Ea a povestit cum a reușit să renunțe la fumat și la alcool.

De Dana Aramă,

Nadine, pe numele ei întreg Nadine Voindrouh, care anul acesta a împlint 40 de ani, s-a făcut remarcată în showbiz-ul din România după ce a partcvipat la show-ul „Școala Vedetelor”. Ulterior, vedeta a prezentat numeroase emisiuni de televiziune.

În viața privată, Nadine este căsătorită cu avocatul Dragoș Apostolescu, împreună cu care are un băiețel, Noah.

Nadine, care la 40 de ani este elevă în clasa a X-a, a vorbit despre cum a reușit anul acesta să se lase de fumat și să renunțe la alcool.

„Așa cum pentru 2017 mi-am dorit să nu mai fumez, la fel mi-am dorit să nu mai beau strop de alcool… Mi-am dorit să devin omul care la oboseală, la presiune, la frustrare și la distracție, să nu aibă nevoie de alcool. Obișnuiam să beau săptămânal. Obișnuiam să spun “ Ce zi obositoare, am nevoie de un pahar de vin…”.

Voiam să devin omul care după o zi plină, să îmi găsesc confortul prin starea minții, prin schimbarea gândurilor, nu prin anihilarea emoțiilor cu alcool. Am reușit din septembrie. Din septembrie si până acum, cred că am băut maxim 5 pahare de vin, și de fiecare dată mi-a fost rău după.

Sunt recunoscătoare minții mele care a acceptat convenția și a învățat alte căi de a da confort omului care sunt. Om bun, să îți faci lista pentru 2018. Dorințele se îndeplinesc! Să crezi! Să crezi și să speri! Tu, ce ți-ai dorit? Pentru ce ai recunoștință? Te îmbrățișez ! ❤️? #nadine #dreamboard #dorinteleseindeplinesc”, a povestit Nadine.


Citește și: REPORTAJ/Povestea lui Juju, filosoful homeless din Anina: „Eu sunt fericit. Ştii cum a murit Tolstoi? Sărac. Şi în frig“|FOTO


 

Close
Închide
  Close