Mergi direct la conținut »
Nașa Andra și finul What's UP, pe aceeași scenă la Sibiu
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Nașa Andra și finul What's UP, pe aceeași scenă la Sibiu

Nașa Andra și finul What’s UP, pe aceeași scenă la Sibiu

Andra și finul său, What's UP, au urcat pe aceeași scenă weekend-ul acesta la Sibiu. 

What’s Up a mărturisit că vrea să colecţioneze cât mai multe amintiri pe care să le arate nepoţilor, aşa că s-a filmat cu sibienii ţinând mâinile ridicate. „Vreau să le zic că am făcut şi eu ceva în viaţa asta. Şi să mă creadă!”, a spus, zâmbind, What’s Up, care a strigat-o şi pe naşa sa, Andra, ce a preluat, apoi, microfonul pentru a-şi susţine concertul.

Andra a fost impresionată că a avut un public așa de numeros la Sibiu, ca și anul trecut la gala Media Music Awards, când a obținut trei premii, printre care ‘Artista anului’ și ‘Fans Like Award’. „L-am sunat pe Cătălin și i-am spus: atâta lume a fost, exact ca la premii”, a declarat Andra pentru Agerpres.


Andreea Ibacka, soţia lui Cabral, în sânii goi şi în braţele altui bărbat


Artista le-a promis fanilor strânși la Sibiu că va reveni și a anunțat că va concerta și în acest an la Media Music Awards. ‘Vin cu drag și dacă nu iau premiu, numai din respect că am câștigat în atâția ani. Îmi doresc să câștig în fiecare an, dar și dacă nu câștig, vin. Nu ratez asemenea premii”, a mai declarat ea.

Prezentatorul Pro Tv, Cătălin Măruță, i-a promis solistului încă din 2014 că-i va fi naș, după ce solistul a cerut-o pe iubita sa de soție în direct, în emisiunea pe care o moderează. De atunci Whats Up a reiterat anual cererea în căsătorie, ba la scenă, ba în fața nașilor, ba în fața prietenilor.

foto: Tribuna


Margareta Pâslaru, umilită de francezi! Ce-a ajuns să facă după ce aceștia au râs de ea

Close
Închide
  Close